Medvedev s-a certat cu arbitrul, iar apoi l-a învins pe Tsitsipas

Ultima actualizare:

Și cea de-a doua semifinală a ediției 2022 a turneului de mare șlem de la Melbourne s-a încheiat în patru seturi. Favorit principal după excluderea lui Novak Djokovic, Daniil Medvedev l-a învins pe Stefanos Tsitsipas şi s-a calificat în finală la Australian Open, unde îl va întâlni pe Rafael Nadal.

În 2021, Medvedev l-a împiedicat pe Djokovic să câștige al 21-lea titlul de mare șlem
În 2021, Medvedev l-a împiedicat pe Djokovic să câștige al 21-lea titlul de mare șlem

Aflat pe locul 2 mondial, rusul s-a impus cu 7-6/5, 4-6, 6-4, 6-1 după două ore și 30 de minute de joc. Acesta atinge pentru a doua oară consecutiv finala la Melbourne, după ce în 2021 a fost învins de Novak Djokovic.

În setul 2, Daniil Medvedev s-a certat cu arbitrul de scaun şi s-a plâns de comportamentul tatălui lui Tsitsipas, Apostolos. "Omule, eşti nebun? Şi tatăl lui poate vorbi la orice punct? Omule, esti prost? Tatăl lui poate vorbi la orice punct! Ai de gând să-mi răspunzi la întrebare? Doamne, eşti atât de rău! Uită-te la mine! Vorbesc cu tine! Cum poţi fi atât de rău în semifinalele unui turneu de grand slam?”.

Medvedev are un singur titlu de mare șlem în palmares, cel cucerit anul trecut, la US Open, unde l-a învins pe Djokovic și l-a împiedicat să devină primul jucător din istorie cu 21 de trofee în turneele majore. Rusul a mai disputat finala US Open 2019 și pe aceea de la Australian Open 2021. El are 13 titluri în circuitul ATP.

Daniil Medvedev a câștigat 19.885.705 de dolari din tenis.

În finala de duminică dimineața (în jurul orei 10.00 în România), rusul va evolua contra spaniolului Rafael Nadal, favorit numărul 6.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net