Nick Kyrgios, criză de nervi, după ce a pierdut la US Open! A distrus două rachete

Nick Kyrgios a fost înfrânt de Karen Khachanov la turneul US Open. Învinsul a avut o ieșire care a creat îngrijorare, atât în rândul publicului, cât și al celor aflați în fața micilor ecrane. Nu este prima ieșire nervoasă a lui Nick Kyrgios și, sunt șanse mari, să nu fie nici ultima, ținând cont de antecedentele sale. 

Nick Kyrgios, protagonistul unui alt episod neplăcut
Nick Kyrgios, protagonistul unui alt episod neplăcut

Nick Kyrgios este cunoscut pentru loviturile puternice, performanțele sportive, dar mai ales pentru crizele de nervi pe care le face atunci când ceva nu îi este pe plac. Înfrânt de Karen Khachanov, Nick Kyrgios și-a ieșit din minți mierecuri, 7 septembrie.

Citește și: Iar a călcat strâmb! Nick Kyrgios, dat în judecată de fosta iubită 

În timp ce rusul saluta fericit publicul care îl aplauda pentru prestație, Nick a decis să-și verse supărarea pe două rachete de tenis. Le-a izbit cu putere de pământ, spre stupefacția celor prezenți, apoi s-a comportat ca și cum nimic greșit nu s-ar fi petrecut!

Premiile la US Open 2022 depășesc 60 de milioane de dolari. Precedentul record de premii la US Open, de 57,5 milioane de dolari, fusese stabilit în 2021. Campionul de la US Open va pleca acasă mai bogat cu peste două milioane de dolari, conform Digisport.ro.

Nick Kyrgios plătește scump pentru derapajele de pe teren 

În luna martie a acestui an, Nick a fost nevoit să scoată din conturi peste 30.000 de dolari, după ce a reacționat violent în timpul partidei pe care o disputa împotriva lui Sinner. ATP a dat atunci verdictul în cazul australianului și l-a amendat cu 35.000 de dolari, astfel: obscenitate audibilă – 5000 de dolari, comportament nesportiv (în 2 rânduri) – 10.000 de dolari și abuz verbal – 20.000 de dolari. Aceasta este doar o amendă din lungul șir de sancțiuni pe care Kyrgios le-a plătit de-a lungul timpului, însă care par să nu aibă niciun rezultat.

Tenismenul este cunoscut pentru atitudinea pe care o are pe teren, iar sancțiunile financiare nu-l fac să se gândească de două ori înainte de arunca vorbe dure sau a distruge rachetele.

Sursă foto: Profimedia 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
cub monica anghel png
tanara dezbracata in pat jpg
cub miki k pital png
Gialacuta satul pustiu  Longhin Topor, ultimul localnic  Foto Daniel Guță (5) JPG
Croația Belgia la Cupa Mondială de fotbal din Qatar 2022 FOTO EPA EFE (3) jpg
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png