Nou record: 700 de participan╚Ťi la Sport Arena Streetball, turneul de baschet 3x3

Turneul Sport Arena Streetball cu cel mai mare num─âr de participan╚Ťi din ultimii opt ani s-a ├«ncheiat duminic─â seara cu succesul echipelor CSU Pite╚Öti ╚Öi ╚śtiin╚Ťa Bucure╚Öti, la categoriile de elit─â, Open masculin, respectiv feminin. 700 de juc─âtori au fost prezen╚Ťi la eveniment, iar c├ónt─âre╚Ťul Speak, mare pasionat de baschet, i-a provocat pe cei mai tineri participan╚Ťi la un concurs de arunc─âri.

image
Concursul de Slam Dunk, una dintre atrac╚Ťiile weekendului

Cele 175 de echipe înscrise la toate categoriile au jucat aproape 300 de meciuri de baschet 3x3 de-a lungul unui weekend fierbinte și la propriu și la figurat.

CSU Pite╚Öti a reu╚Öit, ├«n premier─â ├«n acest sezon, s─â se impun─â la Open Masculin ╚Öi s─â intre ├«n posesia cecului ├«n valoare de 1000 de euro. Arge╚Öenii au oprit hegemonia echipei Athletic Constan╚Ťa, victorioas─â ├«n primele dou─â turnee, pe care au ├«nvins-o ├«n semifinale, scor 17-14.

├Än final─â, Pite╚Öti a trecut de ╚śtiin╚Ťa Bucure╚Öti cu 21-17, iar Szabolcs Santa a fost numit Tissot MVP, cel mai bun juc─âtor al turneului, fiind premiat cu un ceas oferit de c─âtre Albini Prassa, importator al m─ârcii elve╚Ťiene ├«n Rom├ónia. La succesul pite╚Ötenilor au contribuit din plin ╚Öi Cezar St─ânescu, Radu Paliciuc ╚Öi Vladislav Solopa.

La feminin, titlul de cea mai bun─â juc─âtoare i-a revenit Mariei Ferariu, care ╚Öi-a condus echipa, ╚śtiin╚Ťa Bucure╚Öti, c─âtre cea de-a doua victorie consecutiv─â la Open Feminin. Maria a revenit ├«n circuitul evenimentelor de baschet 3x3 al─âturi de sora sa, Ana Ferariu, lotul ╚śtiin╚Ťei, echip─â ce a terminat turneul ne├«nvins─â, fiind completat de Georgiana Pl─âvi╚Ťu ╚Öi Teodora Neagu.

Speak, vedeta competi╚Ťiei Sport Arena Streetball

Cant─âre╚Ťul Speak, mare pasionat de baschet ╚Öi vechi prieten al evenimentelor Sport Arena Streetball a fost prezent ├«n weekend pe teren, provoc├óndu-i pe cei mai tineri participan╚Ťi la un concurs de arunc─âri libere. Chiar dac─â n-a fost c├ó╚Ötig─âtor, Speak a fost cel care i-a ├«nm├ónat campionului premiul, un rucsac oferit de c─âtre Nike, partener tehnic al evenimentelor Sport Arena Streetball.

image
Speak i-a provocat pe cei mici la un concurs de arunc─âri libere

Cu toate că uneori căldura a fost insuportabilă, au fost multe meciuri disputate până la ultima picătură de energie iar atmosfera din tribune a mai ridicat cu câteva grade temperatura din aer.

Cap ╚Öi Pajur─â au c├ó╚Ötigat ├«ntr-o manier─â dramatic─â finala la categoria sub 16 ani masculin. R─âzvan Popa a marcat o aruncare decisiv─â de dou─â puncte, cu o frac╚Ťiune de secund─â ├«nainte ca arbitrii s─â pun─â cap─ât meciului, pentru scorul final de 15-14. Juc─âtorii au s─ârb─âtorit ├«mpreun─â cu fanii lor bucuria victoriei, terenul fiind cu greu eliberat pentru urm─âtorul meci din program.

Disputele┬áaprinse s-au mutat pentru c├óteva ore ╚Öi pe consol─â, ├«n turneul de NBA2K pe care Sport Arena Streetball l-a organizat ├«n parteneriat cu sec╚Ťia de eSports a CSU ASE Bucure╚Öti.

image
Pe consol─â meciurile au fost la fel de pasionante

Alexandru Burcea a devenit cel de-al doilea campion al sezonului la Horizon Dunk Contest, fiind premiat cu un Smart TV. ├Än competi╚Ťie a fost prezent ╚Öi Adi Ben╚Ťe aka Superman, unul dintre dunkerii legendari ai turneelor Sport Arena Streetball. El i-a ├«ncurajat ╚Öi i-a asistat la unele ├«ncerc─âri pe mai tinerii s─âi participan╚Ťi, mezinul concursului av├ónd un an pe vremea c├ónd ÔÇťSupermanÔÇŁ debuta, acum 16 ani, ├«ntr-un concurs de slam-dunk, pe terenurile din Politehnic─â.

Atmosfera de festival al┬ásportului┬áa fost completat─â ├«n cele trei zile de competi╚Ťie de muzica non-stop, specific─â evenimentelor de baschet 3x3 ╚Öi de o zon─â de food-court ├«ntre╚Ťinut─â de Ice and Roll ╚Öi Mizilicuri. Participan╚Ťii au avut la dispozi╚Ťie, ├«n premier─â, un serviciu de fotografii la cerere, put├ónd fi urm─ârite de un fotograf dedicat de-a lungul unei ├«ntregi partide.

image
Meciurile s-au jucat de diminea╚Ťa p├ón─â seara

Următorul eveniment din Sport Arena Streetball Tour 2022 are loc între 12 și 14 august, iar înscrierile încep în data de 8 august, la ora 15.00, pe site-ul oficial, 3la3.ro. Marea finală a sezonului va avea loc între 2 și 4 septembrie.

P├ón─â atunci, Sport Arena Streetball v─â a╚Öteapt─â ╚Öi la trei evenimente din circuitele mondiale de baschet 3x3. Astfel, ├«ntre 15 ╚Öi 17 iulie, la Veranda Mall, va avea loc o etap─â din Nations League, competi╚Ťie rezervat─â categoriei sub 23 de ani. Apoi, ├«ntre 5-10 august, ParkLake Shopping Center va g─âzdui un adev─ârat maraton interna╚Ťionale de baschet 3x3, cu o etap─â de Nations League (5-7 august) ╚Öi una din circuitul mondial profesionist feminin, WomenÔÇÖs Series (9-10 august).

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa┬ápont@click.ro!┬á┬á

iulia vantur jpeg
4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Catalin Botezatu png
olivia newton john jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
CSU Craiova, Sportpictures jpg
catalin chirila jpg
Ana Bogdan, Facebook jpg
Rapid, Sportpictures jpg
FCSB, Sportpictures jpg
Marius Croitoru, suspendat (Sportpictures) jpg