Novak Djokovic a ajuns la Dubai, dar pleac─â spre o destina╚Ťie surpriz─â

17 ianuarie 2022

Expulzat din Australia, liderul clasamentului ATP, Novak Djokovic, a ajuns la Dubai dup─â un zbor de 13 ore. Unde nu va sta prea mult, c─âci va pleca spre o destina╚Ťie surpriz─â.

djokovic saluta jpg

Condus de poli╚Ťie la aeroportul din Melbourne, Novak Djokovic s-a ├«mbarcat duminic─â la pr├ónz (ora Rom├óniei) ├«ntr-o aeronav─â cu destina╚Ťia Dubai, acolo unde s├órbul de╚Ťine o cas─â. Zborul a durat 13 ore ╚Öi a fost cel mai urm─ârit din istoria site-ului flightradar, conform oficialilor. De la Dubai, era de a╚Öteptat ca Djokovic s─â se ├«ndrepte spre Belgrad, acolo unde fanii lui ├«i preg─âtiser─â o primire ca pentru un adev─ârat star. Numai c─â tenismenul a decis s─â plece din Dubai ├«n Spania, la Marbella, acolo unde de╚Ťine o proprietate. Aceea╚Öi la care a fost ╚Öi ├«n finalul lunii decembrie, deplasare despre care a min╚Ťit ├«n declara╚Ťia obligatorie completat─â ├«n avionul spre Melbourne, atunci c├ónd trebuia s─â spun─â dac─â a fost sau nu plecat din Serbia cu dou─â s─âpt─âm├óni ├«naintea c─âl─âtoriei. El a spus apoi c─â agentul s─âu a completat declara╚Ťia ╚Öi c─â din gre╚Öeal─â a bifat c─âsu╚Ťa cu ÔÇŁnuÔÇŁ.

La Marbella, Nole este a╚Öteptat de so╚Ťia lui, Jelena, ╚Öi de cei doi copii. ╚śi cu siguran╚Ť─â c─â va face de acolo mai multe declara╚Ťii, mai ales c─â are de g├ónd, conform spuselor apropia╚Ťilor s─âi, s─â r─âm├ón─â acolo aproximativ 10 zile. De fapt, el nici nu avea un alt program pentru urm─âtoarele s─âpt─âm├óni, pentru c─â se a╚Ötepta s─â joace la Melbourne pentru cucerirea celui de-al zecelea trofeu de la Australian Open.

Lui Novak Djokovic i-a fost anulat─â definitiv viza de intrare ├«n Australia dup─â un proces ini╚Ťial de ministrul imigr─ârii din aceast─â ╚Ťar─â. El a fost expulzat din ╚Ťara-continent cu o zi ├«naintea startului Australian Open, acolo unde fusese desemnat cap de serie num─ârul 1 ╚Öi unde ar fi trebuit s─â joace contra compatriotului s─âu, Miomir Kecmanovic. Locul lui pe tabloul principal al fost luat de italianul Salvatore Caruso, ocupantul locului 150 mondial, intrat pe tabloul principal din postura de lucky loser. Kecmanovic s-a impus cu scorul de 6-4, 6-2, 6-1.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
IMG 1520 JPG
cub maria constantin animat gif
Foto mare Tom Cruise  GettyImages 1395809219 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
gigi becali jpg
cfr cluj jpg
voluntari fcsb jpg
djokovic victoria 1000 jpg
ilie dumitrescu jpg
stefanescu sepsi bucurie jpg