Novak Djokovic a ajuns la Dubai, dar pleacă spre o destinație surpriză

Expulzat din Australia, liderul clasamentului ATP, Novak Djokovic, a ajuns la Dubai după un zbor de 13 ore. Unde nu va sta prea mult, căci va pleca spre o destinație surpriză.

djokovic saluta jpg

Condus de poliție la aeroportul din Melbourne, Novak Djokovic s-a îmbarcat duminică la prânz (ora României) într-o aeronavă cu destinația Dubai, acolo unde sârbul deține o casă. Zborul a durat 13 ore și a fost cel mai urmărit din istoria site-ului flightradar, conform oficialilor. De la Dubai, era de așteptat ca Djokovic să se îndrepte spre Belgrad, acolo unde fanii lui îi pregătiseră o primire ca pentru un adevărat star. Numai că tenismenul a decis să plece din Dubai în Spania, la Marbella, acolo unde deține o proprietate. Aceeași la care a fost și în finalul lunii decembrie, deplasare despre care a mințit în declarația obligatorie completată în avionul spre Melbourne, atunci când trebuia să spună dacă a fost sau nu plecat din Serbia cu două săptămâni înaintea călătoriei. El a spus apoi că agentul său a completat declarația și că din greșeală a bifat căsuța cu ”nu”.

La Marbella, Nole este așteptat de soția lui, Jelena, și de cei doi copii. Și cu siguranță că va face de acolo mai multe declarații, mai ales că are de gând, conform spuselor apropiaților săi, să rămână acolo aproximativ 10 zile. De fapt, el nici nu avea un alt program pentru următoarele săptămâni, pentru că se aștepta să joace la Melbourne pentru cucerirea celui de-al zecelea trofeu de la Australian Open.

Lui Novak Djokovic i-a fost anulată definitiv viza de intrare în Australia după un proces inițial de ministrul imigrării din această țară. El a fost expulzat din țara-continent cu o zi înaintea startului Australian Open, acolo unde fusese desemnat cap de serie numărul 1 și unde ar fi trebuit să joace contra compatriotului său, Miomir Kecmanovic. Locul lui pe tabloul principal al fost luat de italianul Salvatore Caruso, ocupantul locului 150 mondial, intrat pe tabloul principal din postura de lucky loser. Kecmanovic s-a impus cu scorul de 6-4, 6-2, 6-1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net