O persoană a pătruns pe teren și a întrerupt finala Medvedev - Nadal

Aflată în curs de desfășurare, la Melbourne, finala masculină a ediției 2022 a Australian Open a fost întreruptă de o persoană care a pătruns pe teren! Daniil Medvedev a câștigat primele două seturi (6-2, 7-6), iar Rafa Nadal a reușit să revină în meci (6-4 în actul cu numărul 3). În acest moment se dispută setul numărul 4. 

Persoana intrusă a fost imobilizată de agenții de securitate (Foto: EPA-EFE)
Persoana intrusă a fost imobilizată de agenții de securitate (Foto: EPA-EFE)

În setul 2 al disputei s-a petrecut un incident mai rar văzut la meciurile de tenis din circuitul mondial. Într-un moment în care Nadal se pregătea să servească, un spectator a izbutit să pătrundă pe teren! Ceea ce a stârnit reacția ostilă a publicului. Oamenii de ordine au izbutit să-l imobilizeze pe intrus, care a fluturat o eșarfă pe care scria ”Opriți detenția refugiaților!”.

Persoana a fost scosă de pe teren, iar partida s-a reluat fără alte incidente.

Intrusul a protestat față de detenția refugiaților în Australia (Foto: EPA-EFE)
Intrusul a protestat față de detenția refugiaților în Australia (Foto: EPA-EFE)

În tenisul mondial, măsurile de protecție a jucătorilor au fost înăsprite după ce jucătoarea Monica Seles a fost înjunghiată de un spectator. S-a întâmplat în 30 aprilie 1993, la Hamburg, unde disputa un meci din sferturile de finală cu bulgăroaica Magdalena Maleeva. Într-o pauză, Gunter Parche, un fan obsedat de Monica Seles, a alergat din tribune și a lovit-o cu un cuțit, în zona omoplatului, provocându-i o rană cu o adâncime de 1,5 centimetri. Seles a fost transportată la spital și a avut nevoie de câteva săptămâni pentru a-și reveni. Jucătoarea a refuzat să revină pe teren în următorii doi ani.

Gunter Parche a stat circa 6 luni în arest preventiv, iar justiția din Germania a stabilit că acesta avea probleme psihice. El a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare și tratament psihologic.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

cub horoscop iertare png
horoscop zilnic 1 martie jpeg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Shakira jpg
cub isabela onoriu png
antonia sexy jpg
FotoJet (2) jpg
femeie frig casa jpeg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg