Răbufnirea mamei Soranei Cîrstea, după scandalul în care s-a trezit tenismena

De la o poză postată pe Internet, Sorana Cîrstea s-a trezit în mijlocul unor disensiuni, în ultimele zile având parte de o serie de comentarii negative și fiind acuzată de homofobie. 
„Faceți bărbații din nou masculini, fetele din nou feminine și copiii din nou inocenți”, arăta imaginea distribuită de româncă, pentru care a avut parte de numeroase critici, nu puțini fiind aceia care au acuzat-o că nu ar fi deschisă și că ar avea valori prea tradiționale. 

Parcursul Soranei Cîrstea de la Wimbledon s-a încheiat în turul trei (FOTO: Getty Images)
Parcursul Soranei Cîrstea de la Wimbledon s-a încheiat în turul trei (FOTO: Getty Images)

În contextul dat, mama jucătoarei de tenis a oferit replica pentru aceia care au criticat-o sau chiar jignit-o pe fiica sa.
„Am așteptat să termine Sorana turneul, să spun și eu câteva cuvinte ca mamă, femeie și cititor de presă. Mă cutremur la ce citesc. Mă întreb dacă acești jurnaliști sunt oameni și sunt normali sau fac totul pentru bani. Sorana este copilul meu, este o sportivă de top și un om de calitate, școlit (cu rezultate meritorii), nu este o parvenită incultă, care nu știu unde este școlită și care a făcut carieră «bifând». Are dreptul să-și spună și să-și susțină opinia!
De ce sunteți deranjați, că nu a atacat pe nimeni, a dat dovadă de maturitate, spunând ce gândește și ce-i place. Îi plac frumosul, calitatea, excelența și familia! Emană bunătate, frumusețe și muncă exemplară! Știți voi ce înseamnă asta? Nu! Și nici nu o să aflați! Pentru că ura voastră a depășit normalul și pentru că spuneți, scrieți și reacționați la comandă și la plată! Atât!
Copil frumos, mergi pe drumul tău, fii fericită și împlinită, familia o să-ți fie alături TOTDEAUNA! Noi toți te iubim și te susținem! Pentru noi nu ești o «coțofană», ești un simbol, o inspirație, o mândrie!”
, a scris mama sportivei.

Mai bogată cu 153.000 de euro

În plan sportiv, cel mai recent, Sorana Cîrstea, în vârstă de 33 de ani, a fost învinsă de brazilianca Beatriz Haddad Maia (13 WTA), la finele unei partide de tenis încheiate în două seturi, 2-6, 2-6, în turul trei de la Wimbledon. De altfel, Sorana Cîrstea nu a reușit să treacă niciodată mai sus de turul trei la turneul de Grand Slam de la All England Club. Totuși, sumele agonisite la Wimbledon nu sunt de neglijat, românca urmând să încaseze un cec de aproximativ 153.000 de euro pentru parcursul său până în runda a treia a competiției. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net