Rambo din Moldova vrea să cucerească Londra

Ultima actualizare:

Peste 20 de români vor încerca să cucerească Londra la finalul lunii. A doua ediție a Kombat Londra îl are drept cap de afiș pe Rambo. Dar nu pe cel din film, ci pe luptătorul supranumit Rambo din Moldova!

Rambo din Moldova e gata de lupta de la Londra
Rambo din Moldova e gata de lupta de la Londra

La 30 iunie, în capitala Angliei se va desfășura cea de-a doua ediție a galei „Kombat London”. Aceasta, deși se dispută în Regat, e organizată de un român naturalizat, John Smith. Date fiind legăturile cu țara noastră, acesta a reușit să atragă în ring cele mai sonore nume din MMA-ul tricolor. Astfel, spectatorii se vor putea delecta cu meciuri disputate de „grei” precum Florin Lambagiu, Marian Rusu, Andrei Leuștean, Sebastian Lataniuc sau Tolea Ciumac. Luptele vor avea loc nord-vestul Londrei, la Harrow și se anunță chiar mai puternice decât cele din prima ediție a galei, disputată la 17 martie.

Rambo din Moldova provine dintr-o familie cu patru copii

Supranumit Rambo din Moldova, Florin Lambagiu este de departe cel mai valoros luptător din această gală. În vârstă de 27 de ani, el are în palmares 17 victorii, majoritatea dintre ele obținute înainte de limită. Născut la Iași, într-o familie cu patru copii, el a crescut în condiții grele. Locuiau într-o casă de chirpici din Lunca Rateș și, încă de mic, își ajuta tatăl la munca în pădure. După absolvirea clasei a opta a fost nevoit să o ia pe cont propriu, pentru că nu a mai vrut să fie o povară pe umerii familiei, chiar dacă legătura dintre ei era și este foarte strânsă. Mereu a avut cuvinte frumoase de spus la adresa parinților și fraților și de aceea toate victoriile le dedică lor. S-a întreținut la început lucrând în construcții ca muncitor necalificat, lucru care l-a ajutat în a deveni un pachet de mușchi. În paralel cu MMA, practică Sambo și Kickboxing, fiind cotat drept al doilea luptător de kickboxing din lume. Este căsătorit, iar cel mai mare fan este fiul său de doi ani, Yanis Matei, care este botezat de un al nume important al luptelor în ring, Sebastian Cozmâncă.

Afișul evenimentului de la Londra
Afișul evenimentului de la Londra

În afară de „Rambo”, în ring vor mai urca alte nume mari ale MMA-ului românesc: Marian Rusu - luptătorul care deține recordul celui mai rapid KO din MMA - Marius Munteanu, Nicolai Bugeac, Sebastian Lataniuc, Marian Lăpușneanu, Anghel Cardos, Andrei Leuștean, Moisii Marius Gabriel, Mindaugas Mikaliak, Vlăduț Andrei, Mezdrea Nicolae, Alin Nechita, Zlatev Nikola, Daniel Dragomir, Tolea Ciumac, Constantin Florea sau Florin Mărunțelu. De altfel, campionul mondial Marian Rusu se numără și printre promotorii galei, alături de John Smith și de Florin Lazăr.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net