România, campioană mondială! Țara noastră, lideră la minifotbal

Ultima actualizare:

Reprezentativa României a câştigat titlul suprem, sâmbătă, Campionatului Mondial de minifotbal, după o finală disputată în Emiratele Arabe Unite, la Ras al Khaimah. „Tricolorii” au învins Kazahstan, în ultimul act, în urma loviturilor de departajare, cu scorul de 14-13, după ce la finele timpului regulamentar rezultatul era 2-2. Din echipa României a făcut parte și experimentatul jucător de fotbal Alexandru Bourceanu.

Performanță uriașă pentru România la minifotbal (FOTO: Facebook)
Performanță uriașă pentru România la minifotbal (FOTO: Facebook)

„Suntem în toiul sărbătorii. După 12 zile grele de muncă, băieții sunt la distracție. N-aș vrea ca cineva să fi fost în pielea mea, în acele momente! Niciodată nu am trăit așa ceva. Au fost 30 de lovituri de departajare. Pentru România, doar locul întâi contează la minifotbal. Ne doream foarte mult să avem în vitrină un trofeu de campioni mondiali! Bourceanu a fost un câștig, din toate punctele de vedere. Experiența și-a spus cuvântul.

Impresionați de Alexandru Bourceanu

La minifotbal, jucătorii au serviciu, jocurile sunt după program. În viitor, probabil că vor apărea și contractele la minifotbal! Momentan, ne aflăm la stadiul de amatori. Bourceanu este cel mai profesionist, băieții chiar au rămas uimiți de metodele de recuperare, de antrenament, cum le-a prezentat. Pentru noi, înseamnă că ne-am atins un obiectiv pe care ni l-am propus, de mult timp. Orice om este mândru, nici nu am apucat să citesc toate mesajele. Cred că am făcut foarte mulți români fericiți!”, a declarat Ioan Onicaș, cel care deține funcția de președinte al Federației Române de Minifotbal.
„Felicităm naţionala de minifotbal a României care a câştigat finala Campionatului Mondial găzduit de Emiratele Arabe Unite, 14-13 la lovituri de departajare, în faţa Kazahstanului!”, a fost mesajul transmis de Federația Română de Fotbal. „Felicitări tricolorilor pentru performanţă! Primul trofeu mondial al naţionalei noastre de minifotbal!”, a completat Agenţia Naţională pentru Sport, după cucerirea primului Campionat Mondial.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net