La ce ore vor juca Halep, Cîrstea şi Begu la Australian Open

Ultima actualizare:

Organizatorii turneului de mare șlem de la Melbourne au făcut public programul zilei de marți. Atunci vor intra în cursă Simona Halep (15 WTA şi cap de serie numărul 14), Sorana Cîrstea (38 WTA) şi Irina Begu (64 WTA).

În 2018, Simona Halep a jucat finala la Australian Open (Foto: EPA-EFE)
În 2018, Simona Halep a jucat finala la Australian Open (Foto: EPA-EFE)

Constănțeanca va evolua pe a doua arenă de la Melbourne Park în ceea ce privește numărul de locuri din tribune. Halep o va întâlni pe poloneza Magdalena Frech (102 WTA), în al treilea meci de pe ”Margaret Court”. Această întâlnire se va dispută în jurul orei 7.00, marți dimineața, după un meci de simplu feminin, Daria Saville (Australia) - Rebecca Peterson (Suedia), care va începe la ora 2.00 (ora României) şi după unul de simplu masculin, Andrei Rublev (Rusia) - Gianluca Mager (Italia). Halep și Frech nu s-au întâlnit până acum în circuitul WTA. Dacă trece de poloneză, constănțeanca o va întâlni în turul secund pe învingătoarea disputei dintre brazilianca Beatriz Haddad Maia (25 de ani, 83 WTA) și americanca Katie Volynets (20 de ani, 176 WTA). Apoi, Halep poate da peste Răducanu, Stephens, Jang sau Kovinic.

În prima partidă de pe ”John Cain Arena”, de la ora 02.00, Sorana Cîrstea o va întâlni pe Petra Kvitova (Cehia, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 20. Va fi o reeditare a duelului de anul trecut, când Sorana a produs o surpriză și a eliminat-o (6-4, 1-6, 6-1) în turul 2 de la Melbourne.

Tot în primul meci, pe terenul nr. 15, de la ora 2.00, va juca și Irina Begu (31 de ani, 58 WTA), care o va întâlni pe Oceane Dodin (25 de ani, 89 WTA). Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o singură dată, victoria revenindu-i sportivei din Hexagon (6-3 1-6 8-6).

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net