Scandal de proporții! Un antrenor de înot de la CS Dinamo, acuzat de viol

Acuzații grave la adresa unui antrenor de înot de la Dinamo. O fetiță de 7 ani ar fi fost violată de acesta. A fost reținut de poliție, iar Clubul Dinamo a transmis că a reziliat contractul cu acesta. 

Antrenorul în vârstă de 20 de ani a fost reținut Foto: Pixabay.com (imagine ilustrativă)
Antrenorul în vârstă de 20 de ani a fost reținut Foto: Pixabay.com (imagine ilustrativă)

Copilă de 7 ani, victima violului

„Astăzi, 14 februarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 6 Poliție, sub supravegherea procurorului specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au reținut un tânăr, în vârstă de 20 de ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol", se arată într-un comunicat. 

În fapt, la data de 13 februarie 2024, în jurul orei 20.30, Secția 6 Poliție a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că, în aceeași zi, fiica sa, minoră, în vârstă de 7 ani, ar fi fost victima unei infracțiuni de viol, bănuit de comiterea faptei fiind instructorul de înot. Evenimentul ar fi avut loc în incinta unui bazin de înot din cadrul unui club, situat în Sectorul 2. 

Tănărul antrenor, reținut pentru 24 de ore 

În urma activităților procedurale efectuate în cauză, a fost identificat și depistat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, angajat ca instructor în baza unui contract de activitate sportivă în cadrul clubului respectiv. Din cercetări, s-a stabilit că la momentul comiterii faptei, acesta se afla în timpul programului de lucru.

 Cel în cauză a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților, cu propunere legală. CS Dinamo i-a reziliat contractul antrenorului de înot suspectat că ar fi abuzat de fetița de 7 ani. 

Tatăl lui David Popovici, audiat la poliție în cazul unui abuz grav

Potrivit primelor detalii, antrenorul suspectat ar fi Ștefan Cam, iar printre cei audiați se numără și tatăl lui David Popovici, Mihai Popovici, cel ce ocupă funcția de șef al secției de înot din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.

„Este o anchetă în desfășurare, urmează să fie stabilit tot ceea ce este de stabilit. A fost aici Poliția, ieri, și organele de anchetă își fac treaba. Noi suntem extrem de atenți la orice posibilă situație de genul acesta și suntem, probabil, cel mai transparent club din România, permițând accesul full al părinților în tribună. Nu există o transparență mai mare la capitolul acesta”, a declarat Mihai Popovici, conform Gândul.

Ionuț Popa, președintele clubului CS Dinamo, se declară șocant de această situație și așteaptă, alături ce ceilalți membri ai clubului, deznodământul autorităților. „Sprijinim cu tot ce este nevoie ancheta Poliției. Am rămas stupefiați cu toții când am auzit. Noi, la academia de înot, am asigurat toată transparența de care este nevoie, părinții stau tot timpul pe marginea bazinului, nu o să tolerăm așa ceva. Până acum nu am avut nicio plângere în legătură cu acest antrenor”, a declarat Ionuț Popa, potrivit sursei menționate anterior.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net