Simbolul Campionatului Mondial din Qatar, jefuită în Paris: „Nu mai am ce purta”

Femeia devenită celebră în întreaga lume, în urma Campionatului Mondial din Qatar, Ivana Knöll, a avut parte de peripeții în ultima sa vizită la Paris.

Ivana Knöll a stârnit controverse la Campionatul Mondial din Qatar (FOTO: Instagram)
Ivana Knöll a stârnit controverse la Campionatul Mondial din Qatar (FOTO: Instagram)

În vârstă de 30 de ani, cea care a stârnit controverse prin aparițiile sale „colorate” pentru Qatar, a fost jefuită din nou în Capitala Franței, la scurt timp după ce a poposit în „orașul iubirii”. „Tocmai au sosit și mi-au furat deja valiza. Întotdeauna foarte bine primită de hoții din Paris”, a notat ironic Ivana Knöll pe Instagram-ul său, alături de o poză cu singura valiză care i-a mai rămas. Mesajul a fost însoțit de un video, în care femeia a povestit mai în detaliu cele petrecute în Franța. 

Hoții au jefuit-o din nou, la scurt timp după sosirea în Franța (FOTO: Instagram)
Hoții au jefuit-o din nou, la scurt timp după sosirea în Franța (FOTO: Instagram)

A sărbătorit cu Floyd Mayweather Jr., de ziua lui

„Bună ziua de la Paris. Vă anunț că sunt bine. M-au jefuit, ca de obicei, la Paris. Când am ajuns ultima dată, mi-au luat geanta și portofelul, iar acum mi-au luat valiza. Mi-au luat toate rochiile. Nu știu ce voi purta în seara asta”, a comentat Ivana Knöll.
Originară din Croația, Ivana Knöll a ținut prima pagină a ziarelor, pe perioada Campionatului Mondial din Qatar, fiind o prezență exotică în tribune. De atunci, aceasta a rămas în atenția publicului, fiind deseori revăzută în peisajul adiacent sportiv. Cel mai recent, joi seara, Ivana Knöll a luat parte la petrecerea organizată de Floyd Mayweather Jr., legendarul pugilist împlinind 46 de ani și sărbătorind cu fast într-un local select din Londra.
„Îmi amintesc că au fost câțiva jucători care mi-au scris, m-au întrebat ce fac, bla, bla, bla... Unii dintre ei își cereau scuze că ne vor bate, asta cu o zi înaintea meciului direct. Nu le răspundeam, până nu pierdeau”, a rezumat Ivana Knöll experiența sa din Qatar pentru „Barstool Sports”. Țara pe care a susținut-o a încheiat pe loc de podium Campionatul Mondial, clasându-se pe trei, campioană fiind Argentina, iar vicecampioană Franța. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro