Simona Halep, pregătire în locul unde se antrenează Serena Williams

Simona Halep s-a pregătit în premieră într-un loc care scoate campioni pe bandă rulantă. Ea a încheiat cinci zile de antrenament la Academia Mouratoglou, din Franța, acolo unde se antrenează și Serena Williams.

Simona Halep, alături de Virginia Ruzici, la Academia Mouratoglou (FOTO: Instagram)
Simona Halep, alături de Virginia Ruzici, la Academia Mouratoglou (FOTO: Instagram)

Simona Halep, ajunsă acum pe locul 27 în clasamentul mondial a avut-o alături și pe marea noastră campioană Virginia Ruzici, care este și managerul ei și care locuiește chiar în Franța, dar și pe preparatorul fizic Theo Cercel.

”În această săptămână am pășit la academie pentru prima dată. Din fericire pentru mine am venit la cea mai bună. Am fost super impresionată de ceea ce am văzut aici și nu mi-am putut imagina că voi avea o asemenea experiență. Vibe-ul e incredibil și aceasta deoarece toată lumea care are grijă de această academie pune inimă și suflet în ceea ce fac în fiecare zi! Mulțumesc tuturor pentru că m-ați întâmpinat cu asemenea căldură. Am simțit că vin aici dintotdeauna”, a scris Halep pe Instagram.

Simona Halep, alături de mini-echipa ei, la Academia Mouratoglou (FOTO: Instagram)
Simona Halep, alături de mini-echipa ei, la Academia Mouratoglou (FOTO: Instagram)

Simona Halep anunțase din februarie că va merge în Franța

Simona anunțase încă de la începutul lunii februarie că intenționează ca în martie să meargă să se pregătească la Academia deschisă în Franța de celebrul antrenor francez al Serenei Williams, Patrick Mouratoglou ”În plan este să merg la academie, pentru că nu am fost niciodată şi chiar îmi doresc. Este o nouă experienţă, o nouă provocare şi un lucru pozitiv din punctul medu de vedere, chiar sunt entuziasmată, vom vedea ce o ieşi, nu am nicio presiune, din niciun punct de vedere, vreau să mă bucur de ceea ce fac acum şi de faptul că sunt sănătoasă şi fizic sunt foarte pregătită. Merg să mă ajut eu singură, să investesc în dezvoltarea aceasta pe care mi-o doresc anul acesta, nu ştiu despre viitor prea multe, pentru că sunt încă jucătoare activă şi mi-e greu să mă gândesc la ce va fi după. Vreau să amân cât se poate de mult finalul carierei. Aşa am simţit, să merg acolo după ce am încheiat colaborarea cu antrenorii din România. Am simţit că următorul pas trebuie să-l fac spre internaţional şi m-am gândit la Academia Mouratoglou pentru că mulţi jucători de top sunt acolo şi am înţeles, nu am fost, că este o atmosferă foarte plăcută, aşa că am vrut să încerc”, spunea ea la startul lunii februarie, înaintea plecării spre turneele de la Dubai și Doha, unde a avut rezultate sub așteptări.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net