Simona Halep va juca în meciul de retragere al unui mare campion

Organizatorii Sports Festival au anunţat, astăzi (vineri, 17 decembrie), că Simona Halep şi Horia Tecău vor juca un meci demonstrativ de tenis în 10 iunie 2022. Cu această ocazie se va produce și retragerea din circuitul competișional a jucătorului născut în Brașov, dar stabilit în Constanța.

Simona Halep va juca din nou la Cluj / Foto: EPA-EFE
Simona Halep va juca din nou la Cluj / Foto: EPA-EFE

Într-un comunicat, fanii sportului alb au fost puși în temă asupra partidei care va avea loc la Cluj: “DEMONSTRATIVUL DE TENIS AL ANULUI, ÎN ROMÂNIA. HORIA TECĂU şi SIMONA HALEP într-un super meci la SPORTS FESTIVAL!

În 10 iunie ne întâlnim la BT Arena în Cluj-Napoca pentru a sărbători cariera impresionantă a unui sportiv excepţional - Horia Tecău!

18 ani petrecuţi în circuitul profesionist

38 de titluri câştigate

3 titluri de Grand Slam la dublu

1 titlu de vicecampion Olimpic

Suntem onoraţi să găzduim meciul de retragere din competiţiile oficiale al lui Horia!“, se arată pe pagina de Facebook SportsFestival.

În același timp, cei doi campioni i-au îndemnat pe fani să vină la meciul din iunie 2022: “Salutare. Sunteţi pregătiţi? Gata, facem echipă şi intrăm din nou împreună pe teren”, “De data asta nu pentru trofee sau medalii, ci o facem pentru noi şi pentru voi”. “În iunie ne vedem la Sports Festival, la Cluj-Napoca”. “Vom sărbători împreună pasiunea noastră pentru tenis”. “Hai, ne vedem acolo”, au spus Halep şi Tecău într-un filmuleţ postat de SportsFestival.

Horia Tecău a câştigat Wimbledon 2015 și US Open 2017

Pe locul 19 ATP la dublu, fost numărul 2 mondial, Horia Tecău (36 de ani) a câştigat 38 de turnee ATP, dintre care trei de grand slam, Wimbledon 2015 și US Open 2017, ambele alături de olandezul Jean-Julien Rojer, şi Australian Open la dublu-mixt, în 2012, cu americanca Bethanie Mattek-Sands. Tot cu Rojer, el a cucerit trofeul la Turneul Campionilor, în 2015, iar cu Florin Mergea a obţinut medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016.

Din tenis, Horia Tecău a câştigat premii brute de peste 5,8 milioane de dolari.

În 18 noiembrie, într-o postare pe Facebook, Tecău a scris că sportul a fost viaţa lui: "O mulţime de emoţii am acum. Sunt recunoscător. Pentru călătorie, pentru ceea ce am trăit şi oamenii pe care i-am întâlnit pe parcurs. Sportul a fost locul meu de joacă, clasa mea, m-a învăţat să visez, să cred şi să dezvolt abilităţi de viaţă în acest proces. Energia terenului de tenis şi a fanilor tenisului m-au răsplătit enorm şi voi păstra acest sentiment cu mine pentru totdeauna. Acum, este timpul să ne bucurăm de viaţă într-un mod diferit şi să transformăm toată această energie într-o nouă formă", a scris Tecău.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net