Soția lui Djokovic, mesaj emoționant pentru Novak, de Crăciun

Nici în cele mai negre vise ale sale nu își imagina Novak Djokovic că va petrece vreun Crăciun într-un hotel pentru carantinați, alături de imigranți ilegali. Și totuși asta se întâmplă, iar soția lui i-a trimis un mesaj.

Novak și Jelena Djokovic au doi copii împreună (FOTO: Guliver/Gettyimage)
Novak și Jelena Djokovic au doi copii împreună (FOTO: Guliver/Gettyimage)

Vineri, 7 ianuarie, se sărbătorește Crăciunul pe rit vechi, iar pentru Novak Djokovic și familia sa această zi era mereu una de sărbătoare. Anul acesta însă, liderul clasamentului mondial ATP este subiectul unuia dintre cele mai mari scandaluri diplomatice din istoria sportului, cu viza de intrare în Australia anulată și aflat în așteptarea unui apel care a fost amânat până luni, pentru a vedea dacă va avea totuși voie să joace la Australian Open sau va fi nevoit să ia primul avion spre casă.

Singur într-un hotel cu mult sub pretențiile unui milionar, alături de zeci de imigranți ilegali din țări sărace, veniți în Australia în speranța unui trai mai bun, Nole a primit un mesaj plin de iubire de la soția lui, Jelena Djokovic. Rămasă acasă cu cei doi copii, aceasta a scris un mesaj înduioșător pe Instagram: “Este Crăciunul astăzi pentru noi, urările mele sunt ca toată lumea să fie sănătoasă, fericită, în siguranţă şi împreună cu familia. Ne dorim să fim cu toţii împreună astăzi, dar consolarea mea este că cel puţin suntem sănătoşi. Şi vom creşte din această experienţă. Vă mulţumesc, dragi oameni din toată lumea pentru că v-aţi folosit vocea pentru a-i transmite afecţiune soţului meu. Respir adânc ca să mă calmez şi să găsesc recunoştinţă (şi înţelegere) în acest moment pentru tot ce se întâmplă. Singura lege pe care ar trebui cu toţii să o respectăm dincolo de orice frontieră este Iubirea şi respectul pentru altă fiinţă umană. Iubirea şi iertarea nu sunt niciodată o greşeală, ci sunt o forţă”, a scris ea pe Instagram.

În tot acest timp, mulți australieni de origine sârbă se află în fața hotelului în care e carantinat Nole, pentru a protesta împotriva a ceea ce ei consideră a fi o detenție, și pentru a-l asigura pe tenismen că nu este singur în această luptă.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub rona hartner png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
catherine zeta jones png
image
image
image
image
image
image
Goncalo Ramos, Getty jpg
Lionel Messi, Getty Images jpg
Maroc   Spania, Getty Images jpg
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg
Portar Croatia, Getty jpg
CR7, Getty Images jpg