Galeria Rapidului, amendată „de formă”, după ce a înjurat-o pe Cristina Neagu

Ultima actualizare:

Comisia de Disciplină nu a închis ochii la cele petrecute în timpul meciul câștigat de CSM București, în fața Rapidului, când Cristina Neagu a fost înjurată permanent de către susținătorii Rapidului. Astfel, s-a decis sancționarea clubului cu o amendă - o sumă infimă, însă - 8.000 de lei. 

Cristina Neagu, ținta înjurăturilor la meciul dintre CSM București și Rapid (FOTO: Sportpictures)
Cristina Neagu, ținta înjurăturilor la meciul dintre CSM București și Rapid (FOTO: Sportpictures)

„În legătură cu Raportul suplimentar, întocmit de observatorul delegat la jocul de Cupa României „Râureni” - feminin, dintre CSM BUCUREȘTI  și CS RAPID BUCUREȘTI, din data de 20.02.2023, de la București, Comisia stabilește: sancționarea clubului CS RAPID BUCUREȘTI cu penalitate de 8000 (opt mii) lei, conform  art. 69.4 coroborat cu art 69.2 lit b) pct.1 cu aplicare Art. 34.1 litera k) (recidivă 30.08.2022) din  REGULAMENTUL DISCIPLINAR al FRH, data limită de achitare 30.03.2023, pentru scandări jignitoare/obscene a suporterilor proprii”, se arată în informațiile furnizate de Comisia de Disciplină. 

Incidentele au fost comentate imediat după meci de Cristina Neagu, care a punctat: „Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic! Pentru mine nu e dureros. Asta spune totul despre caracterul lor. Eu nu am ce să comentez. Asta spune totul despre ei. Știți foarte bine ce fel de galerie este...  În lumea asta, oricine poate fi suporterul oricărei echipe, atât timp cât o faci cu mândrie și fairplay. Că eu țin cu o echipă de fotbal care nu e pe placul lor... Pe mine nu mă interesează ce cred ei. Dacă ei că cred că e frumos să vii într-o sală în care sunt atâția copii și să adresezi injurii... Repet, asta spune mult despre educația și caracterul lor”.
La rândul său, clubul din Giulești a revenit cu dreptul la replică, punctând că vina aparține sportivei: „Depășindu-și cu mult statutul de jucătoare, Cristina Neagu a avut repetate ieșiri publice în care a acuzat direct sau voalat clubul Rapid pentru titlul câștigat, sezonul trecut. Dincolo de lipsa de respect față de istoria și tradiția clubului Rapid, lăsând la o parte și absența fairplayului, aceste declarații repetate nu doar că au inflamat atmosfera, dar au și reusit să jignească și să întristeze în același timp fetele noastre”, a punctat clubul vișiniu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net