Neagu, înjurată întruna de rapidiști. Reacția celei mai bune handbaliste

Ultima actualizare:

CSM București s-a arătat superioară în fața lui Rapid, pe care a învins-o, luni și s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României la handbal feminin.

Cristina Neagu a făcut diferența și la ultimul meci al lui CSM București (FOTO: Sportpictures)
Cristina Neagu a făcut diferența și la ultimul meci al lui CSM București (FOTO: Sportpictures)

Victoria înregistrată cu 31-24 „a costat-o” pe Cristina Neagu un „recital” de înjurături, atât pe parcursul meciului, cât și în timpul interviului oferit după finalul partidei. Nicio reușită de-a campioanei nu a scăpat de tratamentul ostil al adversarilor, fiind deja o tradiție - la finele lunii trecute, Cristina Neagu a avut parte de aceleași reacții, în timpul jocului CSM București - Rapid, doar că atunci meciul făcea parte din Liga Națională, iar echipa ei se impunea la limită, cu 27-26.

„Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic! Pentru mine nu e dureros. Asta spune totul despre caracterul lor. Eu nu am ce să comentez. Asta spune totul despre ei. Știți foarte bine ce fel de galerie este... În lumea asta, oricine poate fi suporterul oricărei echipe, atât timp cât o faci cu mândrie și fairplay. Că eu țin cu o echipă de fotbal care nu e pe placul lor... Pe mine nu mă interesează ce cred ei. Dacă ei că cred că e frumos să vii într-o sală în care sunt atâția copii și să adresezi injurii... Repet, asta spune mult despre educația și caracterul lor”, a fost reacția elegantă a Cristinei Neagu, după meci.
Sportiva a fost susținută și de antrenorul său, Adi Vasile, care a punctat: „Cred că este nemeritat pentru un om precum Cristina Neagu să primească un asemenea tratament. Pe mine să mă înjure cât vor și nu e nicio problemă, dar pentru un simbol și o doamnă cum e Cristina, nu cred că e mediul cel mai bun să facem reclamă handbalului într-un sezon ca acesta. Cristina merită respectul tuturor”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Minge fotbal (Getty Images) jpg
Dezbatere Historia: Încep Jocurile Olimpice, ce se întâmplă cu războiul? VIDEO jpeg
Andrey Rublev (EPA) jpg
Max Verstappen, Formula 1 (EPA) jpg
Echipa nationala de rugby a Romaniei (Sportpictures) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
olivia cucos jpeg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net