FRF schimbă regulamentul, după „cazul Croitoru”. A pregătit amenzi uriașe

Ultima actualizare:

Episodul în care tehnicianul celor de la FCU Craiova 1948, Marius Croitoru, a fost surprins dând indicații din tribune, prin intermediari, nu a trecut fără consecințe.

Marius Croitoru, suspendat chiar la debutul său la FCU Craiova 1948 (FOTO: Sportpictures)
Marius Croitoru, suspendat chiar la debutul său la FCU Craiova 1948 (FOTO: Sportpictures)

În urma cazului de la partida cu FCSB (1-1), din Superliga României, FRF a anunțat că va lua măsuri în cazul antrenorilor suspendați care comunică, totuși, în timpul meciului, cu jucătorii. 

„Am decis să intervenim pe regulamentul disciplinar, pentru a regla o situație cu care ne-am confruntat la începutul acestui sezon și anume, atunci când antrenorul se află într-o stare de suspendare. Ne dorim să reglementăm situația în care, un antrenor aflat în stare de suspendare, ia legătura cu jucătorii Am văzut destule situații, care dăunează imaginii. Asta înseamnă că nu reușim să implementăm soluția optimă. Astfel, de acum, tehnicianul va ocupa un loc lângă delegatul de joc sau, dacă acesta va fi nevoit să plece, va sta lângă observatorul de arbitri. Penalitatea pentru încălcarea regulamentului este de de 50.000 de lei”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Ce s-a întâmplat cu Marius Croitoru

Zilele trecute, Marius Croitoru a urmărit partida menționată de la tribuna oficială a Arenei Naționale, cu două telefoane în față. Spre finele partidei, Marius Croitoru a fost surprins vorbind cu team-manager-ul echipei oltene, aflat lângă el, lăsând impresia că dădea indicații jucătorilor, prin intermediul acestuia.  

În vârstă de 41 de ani, Marius Croitoru s-a ales cu o suspendare chiar la debutul său pe banca tehnică celor de la FCU Craiova 1948, în prima etapă a Superligii, în meciul cu Farul, constănțenii câștigând cu 2-1.

La finele primei reprize, Marius Croitoru a protestat la o decizie a centralului Iulian Călin, un fault, faptul pentru care a fost eliminat, văzând al doilea cartonaș galben, după ce a mai fost o dată avertizat. Astfel, a devenit primul antrenor eliminat, din acest sezon, după ce anul trecut a fost cel mai des penalizat. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net