Dan Petrescu, o nouă umilință cu CFR Cluj. E ca și demis de la campioană

Ultima actualizare:

CFR Cluj traversează cel mai slab start de sezon din ultimii ani, iar soarta lui Dan Petrescu pare pecetluită. După eșecul cu 3-1 suferit la Craiova, în fața lui FCU, ”Bursucul” e ca și demis de la cârma campioanei României.

FCU Craiova a dominat categoric campioana, CFR Cluj (FOTO: Sportpictures)
FCU Craiova a dominat categoric campioana, CFR Cluj (FOTO: Sportpictures)

Amânată de sâmbătă pentru ieri, la ora 16.00, partida dintre echipa lui Adrian Mititelu, FCU Craiova și câștigătoarea ultimelor cinci titluri în Liga 1, CFR Cluj, a început conform așteptărilor, cu un gol al oaspeților, care păreau deciși să rezolve repede ecuația învingătoarei. Astfel, în minutul 15, Ciprian Deac a reușit să deschidă scorul, spre dezamăgirea fanilor locali. Numai că apoi terenul a părut că ”s-a înclinat” spre partea oaspeților, care au primit gol după gol. Mai întâi, în minutul 32, Bauza a reușit să centreze la Van Durmen, care a egalat. Chiar dacă prima repriză s-a încheiat cu o mare ocazie ratată de Debeljuh, care nu a reușit să marcheze din situație de singur cu portarul, cea de-a doua a început cu un nou gol marcat de olteni: Compagno a trimis în plasă o minge respinsă de portarul Bălgrădean. Era minutul 46 și parcă de atunci ceața s-a așternut asupra capetelor clujenilor, care au pierdut și posesia mingii și claritatea acțiunilor de atac. Drept urmare, golul marcat în minutul 72 de Van Durmen a venit firesc. La adăpostul acestui 3-1, echipa antrenată din tribună de Marius Croitoru a înghețat jocul și tabela.

Un rezultat excepțional pentru craioveni, dar care are efectul unui pumnal înfipt în postul ocupat de Dan Petrescu. Care, dacă a mai reușit să-i convingă cumva pe patroni să nu fie dat afară după rușinea istorică suferită în primul tur preliminar al Ligii Campionilor, de data aceasta ar mai putea să rămână în funcție doar printr-o minune. Având în vedere că peste câteva zile urmează un meci ca un amical cu campioana Andorrei, nu e exclus ca fostul internațional să fie înlocuit chiar până la acea partidă, la care CFR să fie condusă de un antrenor interimar, pentru că nimic rău nu se mai poate întâmpla în Andorra după 3-0 acasă.

”Apărarea a fost de Divizia C”

Victorie meritată a Craiovei. A fost echipa mai proaspătă. Nu degeaba voiam să amânăm acest meci. Nu are rost să ne legăm de mici episoade, decât să felicităm adversarul. E o lecție pentru viitor. Mă aștept la mai mult de la toți jucătorii. Toți jucătorii au fost sub nivel, singurii care au scuze sunt Deac și Camora, care joacă meci de meci și n-am avut pe cine să bag în locul lor. În rest, toți jucătorii au fost sub nivel. Nu mi-a plăcut ce am văzut azi în apărare. Știți cum era CFR înainte în apărare, astăzi parcă era o apărare de Divizia C. Cei de la Craiova au zburdat pe teren, trebuie să îi felicităm”, a declarat Dan Petrescu după meci la Orange Sport, conform gsp.ro.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net