Dan Petrescu se teme de Pyunik pentru că a venit cu charter-ul

Ultima actualizare:

Cu o zi înainte de disputarea meciului retur cu Pyunik Erevan, Dan Petrescu se arată rezervat și temător în privința grupării armene și a șanselor pe care le are campioana României, CFR Cluj. De la faptul că s-a deplasat cu un zbor direct și până la condițiile de cazare, „Bursucul” a portretizat-o pe campioana Armeniei drept o forță de temut.

Dan Petrescu (FOTO: EPA)
Dan Petrescu (FOTO: EPA)

Diferența dintre noi și Pyunik este că ei s-au antrenat opt zile doar pentru meciul ăsta, noi am fost plecați, a fost greu să antrenez două echipe, unii pentru Supercupă și unii pentru acest meci. Mi-e frică cel mai mult că jucătorii care nu au jucat în Supercupă nu s-au mai antrenat în ultimele opt zile, astăzi va fi primul antrenament împreună cu toată lumea. I-am studiat, am vorbit și cu antrenorul lor, îl știu, e foarte bine pregătit, au și un staff numeros. Au venit de două zile în Cluj. Ultima oară când a jucat o echipă din Armenia la Cluj, a venit ori în ziua meciului, ori cu o zi înainte, după ce au zburat 10 ore prin toată Europa. Ei au venit cu charter-ul, au făcut două ore. Stau la un hotel foarte bun din Cluj, 41 de single (n.r. camere), fiecare singur... Sunt foarte bine pregătiți din toate punctele de vedere! Sunt conștient de importanța și de dificultatea acestui meci, fotbalul este imprevizibil, totul e posibil mâine”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă, potrivit DigiSport.

Meciul va începe la ora 21.30

Într-un dialog cu un jurnalist armean, care a susținut că bugetul lui CFR Cluj e de cinci ori mai mare, Dan Petrescu „s-a aprins” și a punctat că este „doar” de două ori mai mare: „Nu cred! Dar e opinia ta. Orice e posibil în fotbal. Dacă nu ești pregătit și nu ai noroc, e o problemă. Nu îmi fac iluzii, ca să n-am deziluzii”.

Partida dintre CFR Cluj și Pyunik Erevan contează pentru manșa a doua (0-0 în cel dintâi meci) a primului tur preliminar din Liga Campionilor și se va desfășura miercuri, de la 21.30.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net