Hagi, foc și pară la conferința de presă. Ce l-a deranjat pe „Rege”

Gheorghe Hagi „a făcut valuri”, după ultimul meci disputat de echipa sa, antrenorul lui Farul Constanța fiind supărat la finele partidei cu Dinamo, disputată vineri și încheiată cu 1-1. Cel supranumit „Regele” în fotbalul românesc a reclamat că gruparea constănțeană ar fi fost vitregită de două penalty-uri, reclamând deciziile luate de arbitrul Adrian Cojocaru.   

Gheorghe Hagi, nemulțumit de rezultatul echipei sale (FOTO: Facebook)
Gheorghe Hagi, nemulțumit de rezultatul echipei sale (FOTO: Facebook)

Pornind în aceeași notă la interviul de după meci, Hagi „s-a dezlănțuit” la conferința de presă. „Nu aveți colegi la televizor care știu?! Nu s-au dat la televizor? Amândouă au fost! Cel puțin la primul clar. E atât de clar! Eu mă scap de fundaș și am mingea, ce fac? Eu cad? Scuză-mă! Fundașul cade cu omul și nu e penalty?! Nu mai zic de al doilea. Se vede! Dican a fost împins, în prima repriză. Au sărit amândoi la cap, cade și îl calcă, nu e penalty? Și rupt jambierul și călcat. Nu v-a arătat nimeni? Să vă uitați cum îl împinge și îl calcă! Dacă asta nu e penalty? După, spuneți că Hagi se enervează. Am zis și eu două chestii. Nu contest. Știam că întâlnim o echipă foarte bună”, au fost cuvintele tehnicianului în vârstă de 59 de ani. 

Dinamo, mulțumită de punctul obținut în Superliga României

De cealaltă parte, omologul de la Dinamo, Željko Kopić, a punctat: „Am venit aici să jucăm fotbal, să încercăm să obţinem ceva din acest meci. Am avut 1-0, am avut şi câteva ocazii. Nu am reuşit să marcăm al doilea gol. În a doua repriză, ei au făcut schimbări şi asta le-a îmbunătăţit jocul. Până la urmă, egalul mi se pare echitabil. E un meci mare, e un derby. Îi respectăm pentru tot ce fac, ei reprezintă fotbalul românesc în România. Noi vom pregăti meciul cât de bine putem pentru a putea să le oferim o replică cât mai bună”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
maldini daniel epa efe h 57194207 jpeg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
mircea lucescu facebook jpg
David Popovici (Sportpictures) jpg
PAOK Salonic FCSB (Sportpictures) jpg
Halep Facebook jpg
Gica Hagi (Sportpictures) jpg
Halep Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net