Incendiu la stadionul unei echipe de Liga a 2-a. O tribună a izbucnit în flăcări

Ultima actualizare:

Stadionul din Slobozia a fost în centrul unui eveniment nefericit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, când una dintre tribune a izbucnit în flăcări.

Stadionul din Slobozia a izbucnit în flăcări (FOTO: Captură)
Stadionul din Slobozia a izbucnit în flăcări (FOTO: Captură)

În primă fază, pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului izbucnit la tribuna oficială a Stadionului Municipal din Slobozia, iar după finalizarea intervenţiei, specialiştii au stabilit că focul a pornit, cel mai probabil, din cauza unui trăsnet.

Partida programată pentru a se juca aici este una de Liga a II-a, aducându-le față în față pe Unirea Slobozia și Csíkszereda, iar în cele din urmă „centralul” Vladimir Andrei Nagy a decis că meciul se poate juca în condițiile date.  

Camerele de filmat au surprins motivul izbunicnirii incendiului

Episodul nefericit s-a petrecut, noaptea trecută, în jurul miezului nopții, iar pe camerele de filmat se vede clar cum un fulger a lovit zona tribunei oficiale a stadionului din Slobozia, potrivit infoialomita.ro. Focul provocat de fulger a distrus fotoliile amplasate în acea zonă și s-a extins spre una dintre băncile de rezerve, situată sub tribună, în ciuda intervenției pompierilor.

„Ne-am uitat pe camerele video montate la stadion și la un moment dat s-a văzut o lumină puternică căzută în zona ultimului rând de fotolii și imediat s-a aprins focul care a distrus rapid fotoliile instalate în tribuna oficială a stadionului”, a declarat un oficial al echipei gazdă, managerul Unirii Slobozia, Ilie Lemnaru.

Pentru potolirea incendiului, ISU Ialomiţa a anunţat, sâmbătă, că pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu.

„După o intervenţie de aproximativ două ore, incendiul a fost lichidat. Au ars scaunele tribunei (aproximativ 130 de bucăţi), tavanul construit din lambriu PVC pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi, tâmplărie termopan pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi”, a transmis ISU Ialomiţa.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net