Ioan Ovidiu Sabău vine „să resusciteze” Universitatea Cluj

În încercarea de a se recalibra, Universitatea Cluj va fi preluată de Ioan Ovidiu Sabău, potrivit „Gazeta Sporturilor”. Antrenorul în vârstă de 54 de ani ar acceptat să-i pregătească pe ardeleni, oferindu-și „da-ul” final marți seară și urmând să semneze contractul. Sursa citată menționează că înțelegerea va fi până în vară, existând opțiune de prelungire pe încă un sezon.

Ioan Ovidiu Sabău ar urma să semneze cu Universitatea Cluj (FOTO: Sportpictures)
Ioan Ovidiu Sabău ar urma să semneze cu Universitatea Cluj (FOTO: Sportpictures)

Din staff-ul lui Ioan Ovidiu Sabău ar urma să mai facă parte Sandu Tăbârcă, Dan Didiță și Marius Popescu. Venirea noului antrenor la „șepcile roșii” este una de bun augur, dat fiind faptul că acesta a mai antrenat echipa, fiind și managerul general al alb-negrilor. De altfel, în urmă cu câteva săptămâni, fostul fotbalist mărturisea că ar fi tentat de o revenire în iarbă, dacă ar găsi un proiect important, iar ardelenii i-au venit în întâmpinare. 

A debutat ca antrenor chiar la „șepcile roșii”

Ioan Ovidiu Sabău revine pe banca tehnică a unei echipe după o pauză considerabilă, ultima dată antrenând abia în anul 2014, pe vremea când o pregătea pe ASA Târgu Mureș. Atunci, tehnicianul avea să adune 12 meciuri în acea ipostază. Înapoi în timp, Ioan Ovidiu Sabău a avut debutul ca antrenor chiar la Universitatea Cluj, în anul 2000, când încă îmbrăca tricoul „șepcilor roșii”. De-a lungul carierei sale, a mai ocupat băncile tehnice de la Gaz Metan Mediaș, Gloria Bistrița, Politehnica Timișoara și Rapid.

Revenind în prezent, formația din Ardeal nu are o situație grozavă în primul eșalon românesc. Universitatea Cluj se află pe locul 14 din cele 16 posibile în Superliga României, având doar 19 puncte adunate în 21 de meciuri și un bilanț de patru victorii, șapte remize și 10 înfrângeri. De altfel, „șepcile roșii” n-au mai văzut victoria de cinci meciuri, iar golaverajul vorbește de la sine, 14-23.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net