Ladislau Boloni e categoric. ÔÇŁNu avem fotbali╚Öti talenta╚Ťi!ÔÇŁ

26 ianuarie 2022

Ladislau Boloni a subliniat c─â ultimii no╚Ötri juc─âtori de avergur─â au fost Chivu ╚Öi Mutu acum 15 ani. Candidat la ocuparea func╚Ťiei de selec╚Ťioner, fostul interna╚Ťional a precizat, ├«ntr-o conferin╚Ť─â de pres─â, c─â ┼či-a dorit s─â ocupe acest post, ├«ns─â s-a lovit de probleme ilogice.

image
Boloni critică politica sportivă a României (Foto: Guliver / GettyImages)

Boloni a spus c─â ┼či-a dat seama c─â obiectivul principal din contract, calificarea la Campionatul European, trecea pe plan secund. De asemenea, acesta a subliniat c─â ÔÇŁ partea financiar─â nu a constituit niciodat─â o problem─â, nu a fost o piedic─â. Sup─ârat nu sunt, dar trist da. Plec pu┼úin trist. Visam altceva".

Pe de alt─â parte, Ladislau Boloni sus╚Ťine c─â politica sportiv─â rom├óneasc─â este gre┼čit─â: "Echipa na┼úional─â a Rom├óniei poate face azi un meci deosebit de bun, iar apoi s─â clacheze. Ne inflam─âm c─â batem pe Luxemburg cu 3-0. Eu v─âd nivelul mai ├«nalt. Eu cunosc mirosul vestiarului din Occident. Cam v─âd ce trebuie s─â le spun lui X ┼či Y. Ce e┼čti ┼či ce nu e┼čti, ce ai putea deveni. V─âd calit─â┼úile unora. Eu mereu am c─âutat o singur─â calitate, dar aia s─â fie de nivel interna┼úional. Ast─âzi, ├«n echipa na┼úional─â, ├«n fotbalul rom├ónesc, nu g─âse┼čti un juc─âtor talentat sau cel pu┼úin dup─â aprecierile mele, care pot fi ┼či gre┼čite. Ultimii juc─âtori de anvergur─â interna┼úional─â au fost Cristi Chivu ┼či Adi Mutu. Asta a fost acum 15 ani. Pentru mine nu este o problem─â s─â lucrez cu ei. Eu ┼čtiu ce trebuie s─â fac─â R─âzvan Marin ca s─â nu plece de la Ajax Amsterdam. Am avut norocul s─â dau de juc─âtori buni ┼či s─â-i simt. Problema este c─â juc─âtorii sunt mai pu┼úin vinova┼úi. Cine ├«i antreneaz─â? Cine ridic─â ┼čtacheta? Ce fel de aer au respirat ace┼čti oameni? Dar cei care ├«i ├«nva┼ú─â? C─â responsabilitatea cade pe noi. Cum ├«i educ─âm, a┼ča se comport─â. Trebuie s─â cau┼úi ┼či s─â g─âse┼čti solu┼úii. Cred c─â politica sportiv─â rom├óneasc─â este gre┼čit─â", a concluzionat Boloni.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
cub maria constantin animat gif
IMG 1520 JPG
kate middleton jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
gigi becali jpg
cfr cluj jpg
voluntari fcsb jpg
djokovic victoria 1000 jpg
ilie dumitrescu jpg
stefanescu sepsi bucurie jpg