Mihai Iosif a erupt: «Înainte eram magicianul, acum sunt grasul ăla fraier»

Ultima actualizare:

Eșecul suferit la Craiova, cu nou-promovata lui Mititelu, scor 2-3, și iminenta demitere de la Rapid, l-a făcut pe antrenorul giuleștenilor, Mihai Iosif, să se dezlănțuie în interviul de după meci. El s-a comparat cu Isus și le-a reproșat tuturor celor din jur că l-au abandonat.

Mihai Iosif, antrenorul Rapidului (FOTO: Sportpictures)
Mihai Iosif, antrenorul Rapidului (FOTO: Sportpictures)

Rapid a condus cu 1-0 la Craiova, prin golul lui Vojtus, din minutul 58, dar gazdele de la FCU au întors rezultatul în cinci minute de grație, prin golurile lui Baeten (min. 72), Sidibe (min. 74) și Compagno (min. 77). Chiar dacă giuleștenii au mai marcat o dată prin Kait, în minutul 81, ei nu au putut evita înfrângerea.

Ajuns la 10 meciuri consecutive fără victorie – ultimul succes a venit la 10 decembrie, 2-0 cu FC Argeș – antrenorul principal al Rapidului, Mihai Iosif, știe că se află la capăt de drum cu echipa din Giulești, dar nu poate accepta asta. Drept urmare, a lansat atacuri virulente la adresa celor care îl contestă, amenințând chiar cu dezvăluiri.

Toate aceste lucruri de-a lungul timpului ne-au dereglat. Acum câteva luni eram magicianul, eroul, impecabilul, incredibilul, acum sunt prostul, grasul ăla fraier, grasul ăla care nu ştie nimic, alb în cap. De la Rapid m-am făcut aşa, şi gras, şi alb, şi cu tensiune 20, dar ăsta este fotbalul”, și-a început Iosif tirada.

Mihai Iosif: ”Și Sfântul Petru s-a lepădat de Isus”

El a continuat: ”Din păcate, am pierdut, astăzi, după o repriză, prima, foarte slabă, de ambele părţi, în a doua am dat un gol, dar după aia e greu să explic cum am luat în cinci minute trei goluri. Chiar mi-e greu să explic, o să mă uit, am văzut un pic la primul gol, asta este. Grasul e fraierul! Din liga a doua, de când am venit au început să apară antrenori. Eu ştiu foarte multe, dar mă abţin încă, legat de multe subiecte. E problema fiecăruia când vine la un meci, stau eu să-i spun lui x sau lui y să nu vină la meci? Din liga a doua tot veneau, azi, unul, mâine, altul, se auzea, se făceau, eram făcut în toate felurile, Klopp, Del Bosque, acum sunt Miţă, Miţanu, Miţi grasul, prostul, idiotul, asta este. Şi Sfântul Petru s-a lepădat de Iisus. Cum a zis, când o cânta cocoşul de trei ori, s-a lepădat şi a cântat!”.

Rapid a fost învinsă de FCU Craiova în penultima etapă a Ligii 1 (FOTO: Sportpictures)
Rapid a fost învinsă de FCU Craiova în penultima etapă a Ligii 1 (FOTO: Sportpictures)

Mihai Iosif: ”Rapidul nu e al meu, nici al tău, e al urmașilor urmașilor noștri”

Apoi, tehnicianul și-a reafirmat dragostea pentru culorile clubului, nu înainte de a-i amenința voalat pe conducătorii clubului că ar putea dezvălui multe lucruri care s-au întâmplat în spatele ușilor închise. ”Jucătorii au încercat, poate atâta pot unii, încă mă abţin şi vedem ce se va întâmpla în viitor. Poate voi face o conferinţă cum a făcut-o domnul Boloni şi vom vorbi deschis. Nu vreau să vorbesc la cald. Eu aici m-am născut, aici am crescut, şi tata mă trăgea de urechi, dar tot mă iubea. Aşa a fost şi galeria... Dacă ei cred că eu sunt vinovatul principal, că aşa e la fotbal, antrenorul e vinovatul, eu îi iubesc la fel de mult, ştiu cât de pătimaşi sunt, ştiu că bagă mâna în buzunar să vină până aici, ştiu că susţin echipa. Rapidul nu e al meu, nici al tău, e al urmaşilor urmaşilor noştri. Urmaşii noştri sper să fie mai echilibraţi un pic”, a mai spus Iosif după meci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net