Fanii giuleșteni vor demisia lui Mihai Iosif, însă antrenorul nu cedează

Ultima actualizare:

Rapid a remizat (1-1) cu Dinamo, iar suporterii giuleșteni și-au îndreptat nemulțumirea spre antrenorul echipei de lângă Grant. Formația alb-vișinie a bifat al 9-lea meci la rând fără victorie și nu mai poate să prindă Play-Off-ul în Liga 1. De partea cealaltă, Dinamo are o serie de trei partide în care n-a cunoscut înfrângerea.

Mihai Iosif e contestat de fani deși acesta a readus echipa în Liga 1 (Foto: sportpictures.eu)
Mihai Iosif e contestat de fani deși acesta a readus echipa în Liga 1 (Foto: sportpictures.eu)

Găzduită de Arena Națională, confruntarea dintre cele două rivale bucureștene a fost spectaculoasă. Iar la capătul ei, s-a înregistrat o remiză cu efecte diferite. Rapid a ieșit din lupta pentru Play-Off, motiv pentru care fanii au cerut demisia antrenorului. Chestionat după meci, Mihai Iosif s-a declarat afectat de reacția galeriei, dar a precizat că nu poate să renunţe la postul său. "Mă afectează foarte mult pentru că Rapidul este casa mea. În acelaşi timp, îi înţeleg pe suporteri. Nu am câştigat de atât de mult timp... Au făcut o atmosferă senzaţională. Mă afectează, dar încerc să rămân echilibrat şi să rămân drept. Știu că am făcut absolut tot ce am putut pentru Rapid şi fac în continuare. Sunt multe lucruri pe care le-am făcut bine, dar categoric nu merge treaba aşa cum ne dorim. Am şi eu partea mea de vină”, a spus cel care a promovat Rapidul până în Liga 1, adăugând că nu va renunța. ”Dacă patronul mi-o va cere, nu am nici cea mai mică problemă. Suntem în obiectivul clubului. Da, înţeleg, suporterii sunt foarte supăraţi, pe bună dreptate. Nu am câştigat".

Rapidiștii și dinamoviștii au făcut un meci spectaculos (Foto: sportpictures.eu)
Rapidiștii și dinamoviștii au făcut un meci spectaculos (Foto: sportpictures.eu)

Despre înlocuirea antrenorului a vorbit și preşedintele clubului Rapid, Daniel Niculae: “Negocierile cu un antrenor vor începe după ce vom avea o şedinţă, eu cu Victor (n.r. – Angelescu, patronul Rapidului). Dar nu trebuie pusă această presiune asupra echipei. Conducerea clubului nu a discutat cu absolut niciun antrenor. Când o să vorbim cu un antrenor, antrenorul de acum trebuie înştiinţat. Aşa considerăm. Timpul nu ne ajută, dar vom vedea ce vom face. Obiectivul de la începutul sezonului a fost menţinerea în prima ligă. Apoi toată lumea şi-a dorit mai mult. Dar trebuie să ai o anumită bază şi noi avem anumite lucruri care nu sunt puse la punct”, a declarat Niculae la Digi Sport.

Flavius Stoican își elogiază omologul de la Rapid

Fericit pentru punctul obținut în deplasare, antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, a ţinut să-l elogieze pe omologul său de pe banca Rapidului, Mihai Iosif: "Am întâlnit o echipă foarte bună, care joacă fotbal, pasează, are jucători buni, jucători valoroşi. Au avut trasee. Am fost şi noi surprinşi în anumite momente şi, credeţi-mă, este un mare merit al antrenorului Mihai Iosif. Pentru că Rapidul joacă fotbal. Nu au avut şansă până acum să aibă şi rezultate. Dar sunt o echipă care joacă fotbal", a spus Stoican, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

Răzvan Patriche a fost rănit de o petardă

Derby-ul a fost întrerupt de două ori din cauza suporterilor. Prima dată în minutul 2, pentru scurt timp, când fanii au aruncat cu materiale pirotehnice. După pauză, în minutul 48, întreruperea a fost mai lungă, de aproximativ cinci minute. Fanii rapidişti au aruncat obiecte pirotehnice, iar arbitrul le-a cerut jucătorilor să se îndepărteze de careu până la finalizarea “spectacolului”. Rănit la picior de o petardă care a explodat lângă el, dinamovistul Răzvan Patriche a spus după meci: "A sărit o petardă din pământ, dar sunt ok. Au fost două galerii superbe. Pentru astfel de meciuri se joacă fotbal", a declarat Patriche.

Răzvan Patriche spune că e ok deși a fost lovit de o petardă (Foto: sportpictures.eu)
Răzvan Patriche spune că e ok deși a fost lovit de o petardă (Foto: sportpictures.eu)

Portarul Moldovan și-a salvat echipa pe final

Portarul rapidist Horaţiu Moldovan a avut câteva intervenții deosebite, îndeosebi pe finalul disputei. Mai apoi, acesta a declarat că jucătorii giuleşteni nu au nicio scuză pentru faptul că nu au câştigat meciul cu Dinamo: "Ei au schimbat 50 de jucători. Nu sunt omogeni. Noi nu ne-am ridicat la nivelul aşteptărilor. Am egalat destul de repede. Trebuia să marcăm şi golul 2. Dacă pierdeam, eram cireaşa de pe tort. Sunt dezamăgit. Cerem scuze suporterilor. Sunt cei mai tari din ţară. Nu e vina antrenorului, e vina tuturor", a spus Moldovan la posturile care transmit meciurile din Liga 1 Casa Pariurilor.

Portarul Horațiu Moldovan a făcut un nou meci bun (Foto: sportpictures.eu)
Portarul Horațiu Moldovan a făcut un nou meci bun (Foto: sportpictures.eu)

Rapid – Dinamo 1-1

Au marcat: Vojtus (min. 23), respectiv Matei (min. 20)

Rapid: H. Moldovan – Belu Iordache, Dandea (Moise, 61), D. Grigore, J. Morais – Cr. Săpunaru – Sefer (Stahl, 72), Kait, Al. Ioniţă (Marzouk, 61), R. Ilie – Vojtus (Bălan, 72).

Antrenor: Mihai Iosif

Dinamo: Cristiano – Buleică (Moura, 70), Patriche Nichita, I. Jovanovic, A. Radu – Al. Răuţă (Rodriguez, 75), Pierret – Borduşanu (Bani, 75), C. Matei, Torje (Grădinaru, 70) – Ivanovski (Morar, 43).

Antrenor: Flavius Stoican

Arbitru: Istvan Kovacs

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net