Sibiul sărbătorește: noul stadion, intrat în topul celor mai scumpe

Cei doi ani de pribegie ai lui FC Hermannstadt sunt gata să devină de domeniul trecutului, stadionul municipal din Sibiu fiind gata. Primii norocoși care îi pot trece pragul pot să viziteze nouă arenă, miercuri.

Noua arenă va fi deschisă publicului curând (FOTO: pagina de Facebook a Primăriei Sibiu)
Noua arenă va fi deschisă publicului curând (FOTO: pagina de Facebook a Primăriei Sibiu)

„Doriți să vedeți noul Stadion Municipal Sibiu? Aveți ocazia, de Ziua Porților Deschise, miercuri, 7 decembrie, între orele 10.00 și 20.00.Stadionul va fi pregătit să îi primească pe toți cei care doresc să vadă cum s-a transformat acest obiectiv important al orașului. Veți putea vedea toate facilitățile pe care le oferă, de la tribuna oficială și sălile VIP și până la noua pistă de atletism sau sălile de forță și de recuperare”, notează Primăria Municipiului Sibiu pe pagina sa de Facebook.
Lucrările de construcție au debutat în toamna lui 2020, primul meci oficial care va fi găzduit de stadionul reinterpretat fiind cel din Superliga României, dintre FC Hermannstadt și Farul Constanța, sâmbătă, de la ora 19.

Pe locul șase în clasamentul celor mai costisitoare stadioane

Federația Română de Fotbal a fost părtașă la inaugurarea arenei din Sibiu și a anunțat deja primul meci internațional, care se va disputa aici: amicalul România U21 - Germania U21, programat pe 28 martie 2023. „Stadionul Municipal Sibiu a fost inaugurat astăzi, în cadrul unui eveniment la care a participat si președintele FRF, Răzvan Burleanu. Noua arenă are o capacitate de 12.363 de locuri, iar meciul inaugural va fi pe 10 decembrie, între AFC Hermannstadt şi Farul Constanţa, din etapa a 20-a a Ligii I”, se arată pe frf.ro.
Având o capacitate de 12.363 de locuri, dintre care 302 prevăzute în sectorul VIP, stadionul din Sibiu a depășit costuri de construcție de 28,5 milioane de euro, iar calculul prețului alocat per loc de spectator ajunge la 2.305 euro, ceea ce îl plasează pe a șasea poziție în topul celor mai scumpe stadioane din România, condus de Arcul de Triumf.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

oana roman si marius elisei
nunta insta jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
condimente jpeg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg