Vizita lui Gigi Becali i-a trezit pe jucătorii FCSB

FCSB începe ușor-ușor să-și revină ca rezultate, numai că jocul lasă în continuare de dorit. Victoria de duminică seară, 2-1 cu UTA, a fost obținută mai degrabă pe seama unor faze întâmplătoare decât elaborate și învățate la antrenament. Chiar dacă bucureștenii au ajuns pe locul 7, pare o glumă să te gândești la ei ca la niște favoriți la titlu.

Cordea s-a zbătut mult, dar nu a reușit să marcheze (FOTO: Sportpictures)
Cordea s-a zbătut mult, dar nu a reușit să marcheze (FOTO: Sportpictures)

De altfel, chiar și patronul echipei, Gigi Becali, spune că e exagerat să declare că vrea titlu, în condițiile în care echipa joacă așa cum o face. ”Nu vorbesc la ora asta de titlu. S-a întâmplat așa. Eu mă băteam cu Petrolul și i-am învins. Acum urmează Sepsi și Hermannstadt. Nu-mi permit să spun că mă bat la titlu pentru că sunt penibil. Sunt 16 puncte diferență”, a declarat Becali la Pro Arena.

Înaintea meciul câștigat cu UTA grație golurilor marcate de Olaru (min. 16) și Compagno (min. 88 - penalty) – pentru arădeni a marcat Keşeru (min. 90+1) – omul de afaceri i-a vizitat în cantonament pe jucătorii săi. Pe care ”i-a încurajat” în felul său: ”I-am spus lui Coman, băi, Florinele, nu a fost nicio ofertă din America pentru tine. 7 milioane, 5 milioane. Nu am avut ofertă clară pentru tine. Măi, Tavi, măi, Florinele, cine crezi că te ia pe tine dacă alergi 4 kilometri pe repriză? Așa i-am spus și lui Tavi! Vrei ofertă? Uite cine o să plece primul. Cordea, pentru că joacă bine constant. Ştii cine l-a transferat pe Man? Ce, Man era mare fotbalist? Nu, era constant. Nu a fost extraordinar. Eu i-am făcut piaţa, dar alerga mult, iar băiatul patronului de la Parma se uita pe statistici. Și vedea cât alerga el pe meci. Man de aia a plecat pe 11 milioane de euro. Alerga 12 kilometri pe meci, marca, dădea pasă de gol. Aleargă, băăă, Comane și tu la fel, Popescule, asta trebuie să faceți. Lumea se uită pe statistici. Ia să vedem cât a alergat ăsta tot sezonul?”, a explicat Gigi Becali la Pro Arena, conform digisport.ro.

În ceea ce-l privește, antrenorul formației, Nicolae Dică, era bucuros că a scăpat de încă un test important. Totuși, tehnicianul e nemulțumit că echipa lui ratează atât de mult. ”Este important că am reuşit să câştigăm. Pe faza ofensivă marcam puţin, să ai 7-8 ocazii clare şi să marcăm doar un, gol două... nu e bine. Important e că ne-am creat ocazii. A doua repriză nu ne-au pus mari probleme. Eu spun că la ocaziile pe care le creăm trebuie să avem mai multe goluri”, a spus el.

Pentru mai mulți jucători de la FCSB, acestea sunt ultimele luni petrecute la echipă. Gigi Becali i-a și nominalizat pe cei de care vrea să se despartă în iarnă. ”Bouhena, Dulca și Rusu vor pleca sau vor rămâne, dar nu vor mai fi în lot. Eu nu-mi bat joc de nimeni. Respect contractele. Dacă vor să rămână, pot să o facă dar nu vor mai juca”, a explicat patronul formației la Pro Arena.

Claudiu Keșeru a marcat contra fostei sale formații

Veteranul formației arădene, Claudiu Keșeru, a reușit să marcheze chiar împotriva echipei de care s-a despărțit într-un mod nu prea plăcut. El nu s-a bucurat pentru golul înscris, din respect pentru fani, iar la interviul de după meci a încercat să-și explice situația la UTA, acolo unde un conflict mai vechi cu antrenorul Poenaru l-a transformat în rezervă. ”Asta e decizia antrenorului, el răspunde pentru deciziile sale. Fac ce ține de mine, mai departe depinde de antrenor. Bineînțeles că îmi doream să intru și să marchez. În acele zece minute pe care le joc în ultimul timp îmi dau viața. La cât se apelează la mine, intru cu determinare. Nu sunt eu cel care ia decizii. Doamne ferește să mă retrag. Cu parametrii pe care îi am și la ce arăt în 10 minute, eu nu mă retrag, vă spun sigur. Eu voi mai juca. Că e aici sau în altă parte, eu voi mai juca. E o situație penibilă, clar. Nu mă simt ok, dar nu voi spune nimic. Bineînțeles că mă gândesc să plec la alt club. Nu am venit pentru bani aici. Nu îmi dau cu părerea despre ce se întâmplă, dar când se va termina în decembrie, vom discuta”, a spus Claudiu Keșeru la finalul meciului, conform Orange Sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net