FCSB, rușine istorică în Europa: a pierdut cu 0-5 în Danemarca

Planul lui Gigi Becali de a face echipa de râs în Europa prin ținerea acasă a 7 titulari, a dat naștere celei mai mari rușini din istoria FCSB în cupele europene.

Dawa a fost la fel de slab ca întotdeauna (FOTO: Sportpictures)
Dawa a fost la fel de slab ca întotdeauna (FOTO: Sportpictures)

Bucureștenii au fost învinși cu scorul de 5-0 de formația daneză Silkeborg, într-un meci din Conference League în care ”marile vedete” Octavian Popescu sau David Miculescu, jucători pe care patronal echipei visează să încaseze zeci de milioane de euro, nu au existat pe teren deși au fost integraliști! Partida a fost una fără istoric, în minutul 8 tabela arătând deja scorul de 2-0 pentru gazde. Cu acest eșec, șansele de calificare ale românilor în ”primăvara europeană” par o glumă proastă.

După această rusine istorică FCSB se poate concentra liniștită pe duelul cu Petrolul, de duminică, pentru care a sacrificat nu doar viitorul european, ci și onoarea. Eroul de la Sevilla, Helmuth Duckadam, fost președinte de imagine al FCSB, a fost extrem de dur după umilința din Danemarca: ”Eu am fost unul dintre puținii care au susţinut că FCSB este Steaua. De azi, o spun cu regret, Steaua nu mai există! Cei care conduc azi FCSB și CSA şi-au bătut joc de toată istoria acestei echipe de fotbal!”, a scris fostul goal-keeper pe pagina de Facebook.

"Am făcut o partidă foarte slabă, am început foarte prost jocul. În minutul 7 era 2-0, pe niște greșeli imense. N-am arătat bine în această seară. Este clar că atunci când echipa joacă slab, antrenorul este cel care greșește. Trebuie să înțelegem, chiar dacă au jucat jucători foarte tineri, mă așteptam la mai mult de la ei. Aveau șansa să joace în Europa. Am pregătit meciul cum le-am pregătit pe cele cu West Ham și Anderlecht, știam că întâlnim o echipă bună. Din păcate, le-am oferit prea multe șanse celor de la Silkeborg și asta ne-a costat.

Mă gândeam, spre finalul jocului, că poate nu trebuia să-i las pe toți acasă, dar e un risc pe care mi l-am asumat. După ce ne-am calificat, am spus că vrem să urcăm în clasament în campionat. Merităm să fim criticați. Atunci când câștigăm, oamenii ne laudă. Acum e normal să ne critice lumea, mai ales pe mine. Am pierdut cu Lazio 5-1, cu Sporting 5-1, dar erau echipe foarte mari. Astăzi am făcut o partidă foarte slabă. Ne așteaptă o partidă grea la Ploiești, apoi returul cu Silkeborg”, a declarat antrenorul FCSB, Nicolae Dică, după meci.

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
culori brazi 2022
FotoJet (1) jpg
concediul de odihnă
foto1 ElenaB jpg
muguri 79532593 jpg
Tanar biciuit in Indonezia FOTO AFP/ Getty Images
Spania   Japonia Captură Twitter png
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png