Anglia, fără un titular la CM: pleacă acasă, după ce familia sa a fost jefuită

#CM Qatar 2022

Cu un ochi râde și cu un altul plânge - așa se poate spune despre Anglia, care a câștigat detașat cu Senegal (3-1) și se pregătește de un duel tare la sferturile de la Campionatul Mondial din Qatar, unde va întâlni Franța, sâmbătă, de la ora 21.00.

Raheem Sterling s-a alăturat familiei, plecând de la CM 2022 (FOTO: Getty Images)
Raheem Sterling s-a alăturat familiei, plecând de la CM 2022 (FOTO: Getty Images)

Însă naționala engleză nu a putut conta pe Raheem Sterling și e posibil să nu mai poată conta, după ce fotbalistul în vârstă de 27 de ani a făcut cale întoarsă acasă. Atacantul legitimat la Manchester City a zburat de urgență de la CM 2022 în Londra, pentru a fi alături de familie, după ce partenera și copiii lui au fost victimele unui jaf armat. 
Concret, la finele săptămânii trecute, familia lui Raheem Sterling a trecut prin clipe de teroare, mai mulți bărbați intrând prin efracție în casa fotbalistului, localizată în Capitala Angliei. Acolo se aflau atât logodnica lui, Paige Milian, cât și cei trei copii ai lor. Din informațiile disponibile în presa internațională, pe lângă trauma evenimentului, pagubele materiale se ridică la 350.000 de euro. 

Harry Kane, alături de Raheem Sterling la CM Qatar 2022

„A fost traumatizant pentru ea și, evident, pentru restul familiei. Raheem a fost copleșit de griji atunci când a aflat. Nu poate fi descris ce înseamnă să fii departe când iubita și copiii tăi sunt acasă, iar cineva înarmat dă buzna”, au declarat apropiații familiei fotbalistului în presa locală. Atât selecționerul Angliei, cât și coechipierii fotbalistului au fost solidari și l-au sprijinit pe jucător.
„Nu pot să vă dau mai multe detalii. Este o situație pe care trebuie să o rezolve împreună cu familia”, a spus a antrenorul Gareth Southgate pentru ITV. „Vom vedea cum evoluează zi de zi. Sunt sigur că Raheem va vorbi cu antrenorul și va lua cea mai bună decizie pentru el și familia lui. Acesta este cel mai important lucru. Îi transmitem încurajările noastre și sperăm să-l vedem ca cât mai curând posibil”, a punctat și căpitanul englezilor, Harry Kane, pentru aceeași sursă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

oana roman si marius elisei
nunta insta jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
condimente jpeg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg