El e cel mai tatuat fotbalist calificat în optimile Campionatului Mondial

#CM Qatar 2022

Argentina a învins cu scorul de 2-0 Polonia în ultimul meci din grupa Campionatului Mondial, rezultat în urma căruia s-a calificat în optimile de finală ale competiției din Qatar. Intrat pe teren în repriza a doua, Leandro Paredes a atras după meci toate privirile cu tatuajele sale.

Pe piept are mai multe scene cu copii (FOTO: Guliver/ Gettyimages)
Pe piept are mai multe scene cu copii (FOTO: Guliver/ Gettyimages)

În vârstă de 28 de ani, Leandro Paredes este mereu una dintre atracțiile meciurilor în care evoluează. Nu neapărat datorită stilului de joc – este un mijlocaș defensiv muncitor, dar nu foarte spectaculos – ci în special pentru că este îndrăgostit de tatuaje. Legitimat acum la Juventus, unde e împrumutat de la PSG, el este unul dintre cei mai tatuați fotbaliști din lume, desenele de pe corpul lui atrăgând atenția de la distanță. Intrat pe teren în minutul 59 al meciului cu Polonia, scor 2-0, în locul lui Angel di Maria, Paredes a contribuit din plin prin jocul său la victoria care a dus Argentina în optimi la Campionatul Mondial, însă spectacolul a început pentru fani după terminarea meciului. Pentru că a făcut schimb de tricouri chiar pe teren, el s-a dezbrăcat și și-a dezvăluit spatele plin de tatuaje, dar și pieptul, la fel de aglomerat. Brațele se vedeau oricum și cu tricou.

Pe spate el a decis să-și facă o adevărată ”grădină zoologică”. El are un vultur, care zboară la baza gătului. Apoi, pe mijlocul spatelui, este un elefant imens, care merge flancat de un leu și de un tigru. Apoi, undeva, sus în dreapta, parcă veghind la întreaga scenă, stă un lup sub lună. În rest, pe partea din spate a brațelor, are o cruce sau mai multe desene cu flori, probabil pentru echilibrarea peisajului.

Pe spate și-a tatuat mai multe animale (FOTO: Guliver/ Gettyimages)
Pe spate și-a tatuat mai multe animale (FOTO: Guliver/ Gettyimages)

Pe partea laterală a brațului stâng el are o scenă cu Fecioara Maria, în timp ce la încheieturile de la mâini are tatuate numele persoanelor importante din viața lui. De asemenea, și pieptul îi e plin de desene. Astfel, putem vedea o scenă cu copii la plajă jucându-se veseli cu un zmeu în bătaia soarelui, dar și imaginea unui puști jucând fotbal pe o stradă, dar purtând numărul său de la națională, 5, semn că acest desen este inspirat din copilăria lui din orașul San Justo din Argentina.

De atunci și până acum, acel puști a ajuns să-și trăiască din plin visul și să joace la câteva dintre cele mai valoroase echipe din lumea fotbalului. Astfel, el evoluează acum la Juventus, dar aparține de PSG, care l-a împrumutat acolo. A mai jucat, de-a lungul carierei, la Boca Juniors, AS Roma, Chievo sau Zenit St. Petersburg.

Messi l-a depășit pe Maradona

Lionel Messi a devenit miercuri fotbalistul argentinian cu cele mai multe meciuri disputate la Cupa Mondială (22), depăşindu-l pe idolul său Diego Maradona. „Este o bucurie pentru mine să pot continua să obţin astfel de recorduri. Cred că Diego ar fi super fericit pentru mine, pentru că mereu mi-a arătat multă afecţiune, a fost mereu fericit când lucrurile au mers bine pentru mine”, a declarat Messi la finalul meciului de miercuri, câștigat cu 2-0 în fața Poloniei. El va duce această cifră și mai sus, căci sâmbătă va juca în optimi contra Australiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net