Arsenal se pregătește temeinic pentru noul sezon! Tunarii, foarte aproape de a semna un atacant de la o echipă rivală!

Ultima actualizare:

Echipa londoneză nu a dormit în această perioadă de transferuri și au adus forțe noi pentru noul sezon de Premier League și Europa League! După ce i-a „furat” pe Gabriel Jesus și Oleksandr Zinchenko de la Manchester City, Arsenal caută să mai jefuiască o rivală!

Arsenal se pregătește temeinic pentru noul sezon!
Arsenal se pregătește temeinic pentru noul sezon!

Proaspăt reveniți în competițile europene după un sezon de absență, Arsenal are planuri mari, atât pe plan domestic, cât și în Europa League. Pentru asta, însă, au nevoie de întăriri. Zis și făcut! Arteta a pus ochii pe un jucător ofensiv de la Wolves.

Vorbim de Pedor Neto, în vârstă de 22 de ani, originar din Portugalia. Cu toate că acesta și-a reînnoit contractul cu Wolves în luna martie, se pare că tânărul atacant ar putea fi pe picior de plecare.

Neto a mai fost abordat de Arsenal

Nu este prima dată când Neto este abordat de Arsenal. Tunarii au mai încercat odată să obțină semnătura lui în 2017, când portughezul a ales să semneze în schimb cu Lazio și să evolueze în Seria A.

Este Neto o achiziție bună pentru clubul londonez, luând în calcul faptul că aceștia deja au deja un număr de tinere talente ofensive care au nevoie de minute pe teren pentru a se face remarcați?

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net