Bornă istorică: Cristiano Ronaldo a înscris golul cu numărul 900 în carieră

Cristiano Ronaldo a început în forță lupta Portugaliei în Liga Națiunilor, lusitanul înscriind golul cu numărul 900 din carieră, joi, în duelul câștigat de țara sa în fața Croației cu 2-1. La cei 39 de ani ai săi, jucătorul se declară mulțumit de tot ce a reușit în tricoul naționalei, dată fiind mai ales cucerirea trofeului de la EURO 2016.

Cristiano Ronaldo, pus pe fapte mari (FOTO: EPA)
Cristiano Ronaldo, pus pe fapte mari (FOTO: EPA)

Pentru Portugalia, câştigarea unui Campionat European este echivalentul unei Cupe Mondiale. Am câştigat deja două trofee pentru Portugalia (n.r. EURO 2016 şi Liga Naţiunilor 2019), tot ce vine după aceea este spectaculos. Vreau să mă bucur de fotbal, în fiecare moment”, a punctat Cristiano Ronaldo, care exclude cu vehemență retragerea din „sportul rege”: „Când va veni momentul, voi merge mai departe. Nu va fi o decizie dificilă. Dacă voi simţi că nu mai contribui cu nimic, voi fi primul care va pleca”, punând accentul pe faptul că „nu s-a gândit niciodată să părăsească echipa naţională” .

„Dacă înscriu, voi fi un pic mai fericit”

De altfel, lusitanul are planuri mari, Cristiano Rolando visând să ajungă la 1.000 de goluri„Încă vreau să înscriu goluri. Fie că este împotriva Franţei sau împotriva Al-Ettifaq, nu contează pentru mine”, a mai spus jucătorul, adăugând: „După un meci pe care l-am câştigat, e întotdeauna mai bine. Dar dacă înscriu, voi fi un pic mai fericit. Iar după o înfrângere, am învăţat că viaţa merge mai departe”. Estimat la o valoare de 15 milioane de euro de către Transfermarkt, portughezul și-a început aventura în Arabia Saudită la Al-Nassr, din ianuarie 2023, fără a reuși, deocamdată, vreun trofeu notabil cucerit în fotbalul saudit. Teoretic, înțelegerea sa cu formația saudită este prevăzută cel puțin până în 2025, răstimp în care venitul anual se ridică la aproximativ 200 de milioane de euro.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
gheorghe multescu dinamo jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
influencer cehia jpg
barbosu voinea chiles  jpg
Neagu Twitter jpg
Mihai Covaliu (Sportpictures) jpg
Romanii de la Jocurile Olimpice si Paralimpice (Facebook) jpg
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net