Care este condiția ca Eriksen să poată juca la Cupa Mondială

Visul lui Christian Eriksen de a reveni în naționala Danemarcei și de a juca la Cupa Mondială de la finalul acestui an prind contur. Selecționerul danez a explicat care a condiția pentru ca fotbalistul să facă din nou parte din prima reprezentativă.

Eriksen a jucat ultimul meci la 12 iunie 2021, la Euro 2020 (FOTO: EPA)
Eriksen a jucat ultimul meci la 12 iunie 2021, la Euro 2020 (FOTO: EPA)

Selecţionerul Danemarcei, Kasper Hjulmand, a declarat că nu exclude varianta de a-l convoca pe Christian Eriksen pentru Cupa Mondială 2022. Singura condiție este ca jucătorul care a suferit un atac de cord pe teren în timpul Euro 2020 să revină în competiții și să demonstreze că poate juca din nou fotbal la intensitate maximă.

“Eu şi Eriksen discutăm des. El s-a antrenat mult şi a început un proces de pregătire pentru a ajunge din nou la nivelul său adevărat. Sunt sigur că va redeveni curând jucătorul care a fost, având în vedere faptul că a fost ani de zile titular în echipa Danemarcei. Îşi va arăta din nou valoarea pe teren”, a afirmat Hjulmand, potrivit tuttomercatoweb.com. Selecționerul e convins că dacă Eriksen va reveni la nivelul său normal va putea juca la orice echipă din lume. “Acest lucru ne-ar permite şi nouă să îl facem eligibil pentru Cupa Mondială”, a adăugat el.

Christian Eriksen a fost mort 5 minute

La începutul săptămânii, Christian Eriksen, care nu a mai jucat din iunie 2021, când s-a prăbușit pe teren, a afirmat că speră să participe la Cupa Mondială. "Vreau să joc fotbal, nu există niciun motiv să mă opresc. Scopul meu este să joc la Cupa Mondială din Qatar. Pot reveni, dar trebuie să fiu şi selecţionat. Medicii mi-au spus că totul este bine. Deci totul este bine şi am impresia că pot juca din nou fotbal", a spus Eriksen.

După ce l-au salvat de la moarte, medicii i-au implantat un stimulator cardiac, care să intervină dacă va mai avea căderi de genul celei care a băgat o planetă întreagă în sperieți, la 12 iunie 2021. Atunci, el s-a prăbușit din senin pe teren în timpul meciului cu Finlanda, medicii declarând apoi că timp de cinci minute el chiar a fost mort. Din fericire, resuscitarea și-a făcut efectul miraculos și acum poate reveni la antrenamente. Totuși, din cauza defibrilatorului, nu mai poate juca în Italia, iar el era sub contract cu Internazionale Milano. Înțelegerea s-a încheiat din acest motiv

Christian Eriksen a fost nevoit să plece de la Inter Milano şi s-a antrenat în ultima perioadă la fostul său club, Odense. El ar putea să evolueze în prima ligă olandeză sau în Premier League.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Kosovo Romania (Sportpictures) jpg
Denis Dragus (Sportpictures) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
Kosovo Romania (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
Ionel Ganea. FOTO Mediafax Foto / Sebastian Tătaru
alexoi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net