CFR Cluj, victorie în Conference League. Ardelenii, la un pas de play-off

CFR Cluj a încheiat cu bine prima manșă de fotbal a turului trei preliminar din Conference League, ardelenii învingând, joi, formaţia israeliană Maccabi Petah Tikva, cu 1-0, într-un meci considerat în deplasare și disputat în Bulgaria, la Sofia. 

CFR Cluj a dominat primul duel cu Maccabi Petah Tikva (FOTO: Sportpictures)
CFR Cluj a dominat primul duel cu Maccabi Petah Tikva (FOTO: Sportpictures)

Clujenii n-au așteptat prea mult și au deschis scorul, încă din minutul 9, prin Karlo Muhar, urmând un joc echilibrat, cu ocazii de ambele părți, în cele din urmă formația lui Dan Petrescu păstrându-și avantajul de un gol până la final. N-a fost, însă, suficient pentru tehnicianul de 56 de ani, care s-a arătat îngrijorat cu privire la evoluția echipei sale. „A fost doar primul meci, sunt conștient că vom avea un meci greu, săptămâna viitoare. Am suferit mult în partea secundă, Maccabi e o echipă foarte bună: au dispus de vreo opt jucători, care au fost la echipa națională. Am ratat niște ocazii incredibile, trebuia să fie 3, 4-0 în prima repriză! La acest nivel, nu ai voie să ratezi astfel de ocazii. În repriza a doua, am suferit, însă am mai avut două-trei ocazii pe contraatac. Scorul de 1-0 este mic, la ce s-a jucat astăzi, puteam câștiga la o diferență mult mai mare! Ne-am făcut returul mult mai greu, vreau să țin echipa de astăzi și pentru partida de joi. Prioritatea este Europa, chiar dacă nu stăm foarte bine în campionat. Avem nevoie de victorie, în această etapă. Sunt fericit pentru rezultat, dar și pentru atitudine”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Și-au amânat un meci de campionat

Returul se va disputa la Cluj, pe 15 august, iar CFR este la un pas de play-off-ul Conference League, acolo unde o va întâlni pe câștigătoarea dintre CSKA Sofia și Pafos FC. De altfel, pentru a-și păstra puterile în cupele europene, CFR Cluj a cerut amânarea partidei din etapa viitoare, cea cu numărul șase din Superliga României, când ar fi trebuit să întâlnească Oțelul Galați. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Nationala Romania (Sportpictures) jpg
Erling Haaland (EPA) jpg
Helmuth Duckadam (Sportpictures) jpg
david popovici 2 jpg
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net