Va ajunge în închisoare, după ce a intrat pe teren, să atace un fotbalist

Ultima actualizare:

Episodul în care un susținător de-al lui PSV Eindhoven a pătruns pe teren și l-a atacat pe goalkeeper-ul formației adverse, Sevilla FC, nu a rămas fără urmări.

Suporterul a intrat pe teren să-l atace pe Dmitrović, dar a sfârșit pus la pământ (FOTO: EPA)
Suporterul a intrat pe teren să-l atace pe Dmitrović, dar a sfârșit pus la pământ (FOTO: EPA)

În cele din urmă, acesta a fost condamnat, miercuri, la trei luni de închisoare, dintre care una cu suspendare, informează RMC Sport. În vârstă de 20 de ani, Dylano K. susține că a vrut să fie un gest amuzant, alimentat de faptul că se afla sub influența băuturilor alcoolice. Cert este că, pe lângă condamnarea la închisoare cu executare timp de două luni, va avea o perioadă probatorie de doi ani, precum și interdicție de a pătrunde pe stadioane tot atât timp sau chiar de a fi în apropierea arenei lui PSV Eindhoven. 

Spectatorul avea interdicția pentru a intra pe stadion, dar a reușit să se strecoare

Scena inițială s-a petrecut pe 23 februarie, în timpul meciului PSV-Sevilla, contând pentru play-off-ul Ligii Europa. Atunci, spectatorul a reușit să intre pe teren și l-a atacat pe portarul Marko Dmitrović, în minutele de prelungire. Goalkeeper-ul sârb, însă, a reacționat ferm și cu „sânge rece”, doborându-l pe intrus și imobilizându-l la pământ, înainte ca personalul de securitate să intervină. Interesant este că, în momentul acelor fapte, Dylano K. era deja interzis pe stadion, însă a reușit să folosească abonamentul unui alt fan pentru a intra la meci. Pe lângă sentința din timpul procesului său, Dylano K. ar fi fost exclus din grupul de suporteri și ar fi rămas fără loc de muncă, fiind concediat de angajatorii săi, în vreme ce familia sa ar fi primit o serie de amenințări, ca urmare a celor petrecute. Totodată, UEFA a deschis o anchetă în privința celor petrecute pe teren. În cele din urmă, PSV Eindhoven s-a impus cu 2-0, la finalul meciului, dar Sevilla s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Europa, graţie victoriei cu 3-0 din turul confruntării. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net