Cristiano Ronaldo ratează încă un trofeu, după înfrângerea arbitrată de un român

Ultima perioadă nu-i priește lui Al-Nassr, echipă care se îndepărtează tot mai mult de titlul din fotbalul saudit și, între timp, părăsește și Cupa Regelui din zona în care activează.

Cristiano Ronaldo are cifre bune la Al-Nassr, dar insuficiente pentru echipă (FOTO: Getty Images)
Cristiano Ronaldo are cifre bune la Al-Nassr, dar insuficiente pentru echipă (FOTO: Getty Images)

Gruparea la care evoluează Cristiano Ronaldo a fost eliminată în faza semifinalelor, luni, de către Al-Wehda, care s-a impus cu 1-0. Arbitrat de românul Radu Petrescu, meciul a avut și un eliminat, Al-Wehda rămânând în 10 oameni, în minutul 53. Chiar și așa, Al-Nassr n-a reușit se redreseze, singurul mod prin care Cristiano Ronaldo a ieșind în evidență fiind „scăpările” nervoase: starul lusitan de 38 de ani a fost surprins de camerele de filmat vociferând nemulțumind și la adresa staff-ului tehnic, și a „centralului” român, protestând vehement după o decizie luată de arbitru, care îi spunea că așteaptă o părere și din camera VAR pentru hotărârea finală.

Urmează duelul cu echipa lui Marius Șumudică

În acest moment, se poate spune că Al-Nassr a ratează obiectiv după obiectiv, în sezonul curent, mai având doar șansa titlului, chiar dacă acesta pare din ce în ce mai departe. În campionat, grupare saudită este pe locul doi, la trei puncte distanță de liderul Al-Ittihad, care are și un meci mai puțin disputat. Astfel, Cristiano Ronaldo are parte de provocările sale, de când a ajuns la Al-Nassr, cu toate că cifrele sale individuale arată foarte bine - 14 goluri marcate în tot atâtea meciuri. Insuficient, însă, pentru „fotoliul” de lider în campionat, dat fiind că, după 24 de meciuri jucate în campionatul din Arabia Saudită, Al-Nassr a înregistrat 53 de puncte din 72 posibile, având un bilanț de 16 victorii, cinci rezultate de egalitate și trei înfrângeri. În următoarea etapă, Al-Nassr se va duela, vineri, 28 aprilie, de la ora 21.30 cu Al-Raed, unde antrenor este Marius Șumudică.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net