Cristiano Ronaldo va fi amendat cu 1,14 milioane de euro!

Scandalul de la Manchester United dintre Cristiano Ronaldo și antrenorul Erik ten Hag capătă proporții uriașe. Drept urmare, portughezul a fost și amendat și exclus din lot pentru meciul din weekend.

Cristiano Ronaldo se apropie de despărțirea de Manchester United (FOTO: EPA)
Cristiano Ronaldo se apropie de despărțirea de Manchester United (FOTO: EPA)

După ce s-a enervat că nu a fost introdus pe teren și a plecat la vestiare înainte de terminarea partidei cu Tottenham, scor 2-0, portughezul va trebui să plătească. Și, dacă e să ne luăm după cei de la ”The Mirror”, va plăti serios, pentru că amenda cu care va fi taxat este una istorică. Fostul ”Balon de Aur” ar putea fi amendat cu un milion de lire sterline, adică aproximativ 1,14 milioane de euro! Deocamdată, nimeni de la club nu a confirmat această informație. Totodată, Ronaldo a fost suspendat pentru trei zile din echipă și nu va face parte din lot pentru meciul din weekend, cu Chelsea. Cel mai probabil, despărțirea de United, echipă la care a revenit în urmă cu 13 luni, este mai aproape decât se gândeau chiar și fanii rivalelor.

Explicațiile lui Cristiano Ronaldo

Înainte de a afla amenda, Ronaldo a postat pe Instagram un mesaj în care a încercat să-și explice situația. 

„Așa cum am făcut întotdeauna de-a lungul carierei mele, încerc să trăiesc și să joc într-un mod respectuos față de colegii, adversarii și antrenorii mei. Asta nu s-a schimbat. Nu m-am schimbat. Sunt aceeași persoană și același profesionist care am fost în ultimii 20 de ani, jucând fotbal de mare clasă, iar respectul a avut întotdeauna un rol foarte important în procesul meu de luare a deciziilor. Am început de foarte tânăr, exemplele jucătorilor mai în vârstă și a celor mai experimentați au fost întotdeauna foarte importante pentru mine. Prin urmare, mai târziu, am încercat mereu să dau eu însumi exemplu pentru tinerii care au crescut în toate echipele pe care le-am reprezentat. Din păcate, acest lucru nu este întotdeauna posibil și, uneori, tensiunea momentului ne copleșește. Acum, simt că trebuie să continui să muncesc din greu la Carrington, să-mi susțin colegii și să fiu pregătit pentru orice, în fiecare joc. A ceda presiunii nu este o opțiune. Nu a fost niciodată. Aici este Manchester United și trebuie să fim uniți. În curând vom fi din nou împreună”, a scris Cristiano Ronaldo.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net