Derbiul românilor în Arabia Saudită. Mitriță, decisiv în duelul Rădoi vs. Șumudică

Se poate spune că partida de fotbal dintre Al-Tai și Al-Raed a fost meciul românilor, dat fiind faptul că prima echipă se află sub comanda lui Mirel Rădoi și a doua sub a lui Marius Șumudică, pe tabelă trecându-și numele și Alexandru Mitriță.

Mirel Rădoi, Alexandru Mitriță și Marius Șumudică, de la stânga la dreapta (FOTO: Sportpictures)
Mirel Rădoi, Alexandru Mitriță și Marius Șumudică, de la stânga la dreapta (FOTO: Sportpictures)

2-2 s-a încheiat confruntarea din Arabia Saudită, miercuri, contând pentru etapa cu numărul 22 din campionat, toate reușitele fiind înscrise în prima repriză. Cel care a reușit „să spargă gheața” și să deschidă scorul a fost chiar Mitriță, care a înscris la vinclu ('8) și a bifat golul cu numărul cinci în competiție, confirmându-și cota de piață, de 3 milioane de euro. N-a trecut prea mult timp, până când echipa lui Rădoi a găsit drumul către egal, mulțumită atacantului congolez Guy Mbenza ('24). Patru minute mai târziu, gruparea lui Șumudică a revenit în avantaj prin marocanul Mohammed Fouzair, doar că același Mbenza a reușit să consemneze „dubla” ('32) și, astfel, „să închidă” tabela. 

Șumudică, față în față cu Mirel Rădoi

În urma acestui meci, Al-Tai și Al-Raed sunt similar poziționate în clasament: gruparea lui Rădoi se află pe locul opt, cu 27 de puncte, iar a lui Șumudică pe nouă, cu un punct mai puțin. Mai departe, Șumudică și Mitriță au în program un meci „tare”, împotriva lui Al-Nassr, la care evoluează și Cristiano Ronaldo, duelul urmând să se desfășoare pe 28 aprilie. Până atunci, însă, Al-Raed mai are un meci cu Al-Fateh, pe 10 aprilie.
„Să sperăm că voi avea șansa să îl întâlnesc. Traversăm o perioadă grea la club. Momentan, sunt niște probleme cu niște jucători accidentați, dar ce să spun, e o onoare când ai adversar un astfel de jucător. Crește nivelul campionatului, crește nivelul oricărui antrenor care activează aici. Al-Hilal a început să vândă tricouri cu Messi. Auzisem că, în vară, există posibilitatea ca Messi să vină aici. Ramos, Busquets și Modrić sunt ofertați de Al-Nassr. Sperăm să facem și noi niște transferuri, am pierdut jucători din cauza accidentărilor”, declarase Șumudică, la începutul acestui an.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net