FCSB, pas greșit cu Maccabi Tel Aviv, în turul doi preliminar din Ligii Campionilor

FCSB a încheiat la egalitate prima manșă din turul doi preliminar de Liga Campionilor, gruparea de lângă București duelându-se, marți, în meciul cu Maccabi Tel Aviv, încheiat cu 1-1 și considerat pe teren propriu.

FCSB a luat un punct din duelul tur cu Maccabi Tel Aviv (FOTO: Sportpictures)
FCSB a luat un punct din duelul tur cu Maccabi Tel Aviv (FOTO: Sportpictures)

Cele două goluri ale partidei au fost marcate în a doua jumătate a jocului - pentru Maccabi a înscris Dan Biton ('71), iar egalarea din partea FCSB a venit cinci minute mai târziu, prin Baba Alhassan ('76). 
Antrenorul lui FCSB s-a arătat mulțumit de meci, tehnicianul cipriot Elias Charalambous considerând că formația sa a dominat: „Sunt fericit pentru prestația de azi! Băieții au încercat să urmeze planul, au făcut lucruri bune. Dacă o echipă trebuia să câștige astăzi, aceea am fi fost cu siguranță noi! Am avut cele mai mari ocazii, dar adversarii au reușit să înscrie cu o singură șansă. Așa e fotbalul, știm că returul va fi mult mai greu. Trebuie să ne pregătim și să jucăm mai bine în meciul de retur. Portarul lor a fost în formă foarte bună astăzi. Dacă ar trebui să aleg cel mai bun jucător, acesta ar fi portarul lor, ceea ce spune multe despre meci. Trebuie să ne concentrăm pe meciul de vineri și apoi să ne pregătim pentru retur. Totul se va decide acolo”. Returul va avea loc săptămâna viitoare, în Ungaria.

Ce urmează pentru FCSB și dacă va merge mai departe, și dacă va pierde

În cazul în care va trece de Maccabi Tel Aviv, FCSB va întâlni, în turul al treilea preliminar, peste învingătoarea dintre Shamrock Rovers FC (Irlanda) şi Sparta Praga (Cehia), cea din urmă învingând cu 2-0 în meciul disputat în deplasare. Prima manşă din turul al treilea ar fi în deplasare, pe 6 sau 7 august, iar cea de-a doua pe 13 august.
Dacă va fi eliminată de Maccabi Tel Aviv, FCSB „va pica” în turul al treilea preliminar din Liga Europa, unde s-ar duela cu învinsa dintre FK Panevezys (Lituania) şi Jagiellonia Białystok (Polonia), cea din urmă câștigând cu 4-0 în Lituania. Prima manşă ar fi în deplasare, pe 8 august, iar manşa secundă pe 15 august.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Kosovo Romania (Sportpictures) jpg
Denis Dragus (Sportpictures) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
Kosovo Romania (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
Ionel Ganea. FOTO Mediafax Foto / Sebastian Tătaru
alexoi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net