Gigi Becali, primele critici la adresa lui Dică

A fost o primă seară slabă pentru echipele românești în grupele Conference League. CFR a făcut egal în Kosovo, 1-1, iar FCSB a pierdut clar în Anglia, cu West Ham, scor 3-1. Patronul bucureștenilor, Gigi Becali, a început să-l critice pe antrenorul Nicolae Dică.

Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Prea multe despre egalul clujenilor nu se pot spune. Doar că echipa pornea favorită, dar realitatea de pe hârtie nu coincide mereu cu cea de pe teren, acolo unde gazdele de la Ballkani s-au dăruit excepțional. Și au încasat golul abia în primul minut al prelungirilor, după o gafă în lanț a loc și un moment de strălucire a apărătorului Yuri, aruncat în disperare în atac de antrenorul Dan Petrescu.

Lucrurile au stat însă diferit la Londra, acolo unde peste 5.000 de compatrioți au ținut să-i încurajeze pe ”roș-albaștri”. Est Ham s-a impus cu scorul de 3-1, într-o partidă în care a fost condusă la pauză (Cordea a marcat în minutul 34), dar în care a demonstrat că nu degeaba joacă în cel mai puternic campionat din lume. Bowen (69 - penalty), Emerson (75) şi Antonio (90) au fost marcatorii britanicilor, care a jucat chiar în seara morții Reginei Angliei.

La finalul partidei, Gigi Becali, patronul echipei, a declarat că nu a înțeles schimbările făcute de antrneorul echipei sale. ”68 de minute, Dică a gândit foarte bine jocul. Când a băgat Dică și a schimbat Dică un mijlocaș cu Tavi Popescu... nici nu am știut că a intrat pe teren. L-am sunat pe MM să-l întreb ce caută Tavi în locul lui Olaru. Mi-a spus că Olaru s-a cerut afară. Eu nu știam că Tavi Popescu este în teren. Bun s-a cerut Olaru afară, dar bagă un mijlocaș, ăla de la Chindia, Marco Van Basten sau cum îl cheamă (n.r. - Marco Dulca)”, a spus Becali, la Digi Sport, citat fiind de gsp.ro. Pentru FCSB urmează, joia viitoare, meciul de acasă cu Anderlecht, în timp ce CFR Cluj va juca, tot pe teren propriu, contra turcilor de la Sivasspor.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net