Ianis Hagi, în Serie A? Presa din Italia îl dă ca plecat de la Rangers

Cu toate că, în teorie, și-a prelungit înțelegerea cu Glasgow Rangers, zvonurile despre o eventuală plecare a lui Ianis Hagi se întețesc, iar fotbalistul de 24 de ani ar putea evolua în Serie A, notează presa din Italia. Prin „vocea” celor de la „Gazzetta dello Sport” și Tuttomercatoweb.com, Lecce ar fi gruparea care și l-ar dori pe jucătorul român.

Ianis Hagi ar putea ajunge în Serie A (FOTO: Facebook)
Ianis Hagi ar putea ajunge în Serie A (FOTO: Facebook)

Cele trei sezoane petrecute în fotbalul scoțian au fost presărate cu de toate, bune și rele, dar mai ales cu o accidentare la genunchi, care l-a ținut departe de terenul de fotbal vreme de un an și jumătate. Totuși, Rangers i-a prelungit contractul, iar venitul său anual depășește un milion de lire sterline. 

Lecce, emoții până la finele campionatului

„Ianis Hagi reprezintă unul dintre obiectivele celor de la Lecce. Tânărul român poate fi inclus, cu siguranță, în sistemul lui Roberto D’Aversa, 4-3-3”, notează„ Gazzetta dello Sport”. „Ianis Hagi, fiul celebrului Gheorghe, e o soluție prin care Roberto D'Aversa își poate întări lotul. Mijlocaș ofensiv sau, la nevoie, mijlocaș lateral, coordonatorul de joc născut la Istanbul, care are naționalitate română, se laudă cu o mare experiență, inclusiv pe plan internațional, cu apariții în Liga Campionilor și Europa League”, spun și cei de la Tuttomercatoweb.com. Orientativ, valoarea jucătorului de la Rangers este estimată la patru milioane de euro, de către Transfermarkt.
Gruparea care l-ar dori pe Ianis Hagi este antrenată de Roberto D'Aversa și a încheiat ultima ediție din Serie A, după mari emoții, abia pe locul 16, puțin deasupra liniei de retrogradare, în vreme ce supremația a fost adjudecată de SSC Napoli. Cel care l-ar fi recomandat pe român la Lecce ar fi directorul tehnic Pantaleo Corvino, același om care activa la AFC Fiorentina, pe când Hagi Jr. a ajuns la formația de pe „Artemio Franchi”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net