Ianis Hagi, „roșu” în primul meci de revenire la Glasgow. Ce a făcut românul

Ianis Hagi a jucat meciul revenirii sale la Glasgow Rangers, duminică, când clubul scoțian s-a impus, acasă, cu 2-0 în fața celor de la Saint Johnstone. Mijlocașul român a intrat pe teren la pauză, în locul lui Ross McCausland și a pasat decisiv la „dubla” echipei sale, însă n-a terminat partida pe teren: în minutul 81, Hagi Jr. a văzut cartonașul roșu, după o intervenție asupra lui Benjamin Kimpioka.

Ianis Hagi, înapoi la Glasgow Rangers (FOTO: Facebook)
Ianis Hagi, înapoi la Glasgow Rangers (FOTO: Facebook)

„Asta este! Aveam impresia că faultul nu a avut intensitate și am avut un mare semn de întrebare, dacă a fost de cartonaș roșu, dar, după ce am revăzut imaginile a fost clar cartonașul roșu. Nu a fost un fault dur sau cu o intensitate mare, a fost mai mult unul neglijent, ghinionist din partea unui jucător obosit, la acel moment. Este un jucător de atac care comite un fault, Ianis nu a avut nicio intenție să faulteze în acel fel. A fost ghinionist, dar a fost clar un cartonaș roșu, așa că nu am nimic de spus despre asta. Nu pot fi dezamăgit de el, pentru că este jucătorul nostru, se antrenează alături de noi. Acum, el va merge la echipa națională, sper că va primi minute acolo, iar când va reveni, se va antrena bine”, a spus antrenorul lui Rangers, Philippe Clement, la finalul meciului de fotbal.

„A fost o intervenție «ruginită» din partea unui jucător care nu a jucat multă vreme”

Totodată, foști arbitri de renume au comentat faultul comis de român, declarând în presa scoțiană: „Cartonașul roșu a fost corect acordat și îl felicităm pe antrenor pentru faptul că a apărut la interviul de la finalul meciului și a declarat că nu vrea să își vadă jucătorii având astfel de intervenții. A fost mai bine decât să încerce să apere ceva ce e de neapărat. A fost o intervenție «ruginită» din partea unui jucător care nu a jucat multă vreme, care era hotărât să se revanșeze pentru timpul pierdut. Și-a pus în pericol adversarul și l-a lovit dur. Pentru campionatul Scoției nu este nevoie de intenție, a fost decizia corectă”, a fost părerea specialiștilor. 
Reamintim că, după o perioadă plină de tensiuni și speculații, care îl plasau ca plecat din Scoția, Ianis Hagi și-a regăsit locul la Glasgow Rangers, jucătorul în vârstă de 25 de ani fiind reprimit la echipa mare, după ce fusese „exilat”, încă de când se întorsese de la Deportivo Alavés, unde a fost împrumutat întreg sezonul trecut.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și Beatrice, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Michael Schumacher (Getty Images) jpg
Andres Iniesta (EPA) jpg
Antrenament nationala Romania (Sportpictures) jpg
dan petrescu facebook jpg
Monica Niculescu si Gabriela Ruse (Facebook) jpg
Otelul Craiova (Sportpictures) jpg
gica hagi facebook jpeg
maldini daniel epa efe h 57194207 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net