Imagini virale cu Messi! Cu cine s-a culcat la revenirea în Argentina. Soția lui nu e deloc geloasă

Ultima actualizare:

Messi nu se mai satură de trofeul câștigat de Argentina la Cupa Mondială 2022. Cel mai bun jucător al turneului din Qatar a stârnit amuzamentul fanilor din întreaga lume după ce a publicat câteva imagini în care pare că ar fi dormit într-o ipostază hilară. 

Imagini virale cu Messi! Cu cine s-a culcat la revenirea în Argentina
Imagini virale cu Messi! Cu cine s-a culcat la revenirea în Argentina

Starul argentinian este atât de fericit că a câștigat Cupa Mondială încât pur și simplu nu se poate dezlipi de trofeu. În prima noapte petrecută în Argentina, după întoarcerea din Qatar, Leo Messi a dormit în pat cu trofeul, iar imaginile au fost postate pe paginile de Facebook și Instagram.

Paulo Dybala, colegul lui Messi de la națională, i-a comentat: „O dimineață frumoasă, nu-i așa?”. Iar Luis Suarez, fost coechipier la Barcelona, l-a întrebat: „Ai dormit rău?”.

Messi a dormit cu trofeul în pat

Cele trei fotografii au fost însoțite de mesajul simplu: „Bună dimineața”. Postarea a primit deja peste 35 de milioane de aprecieri pe Instagram, la doar 5 ore de la publicare. Totodată, pe Facebookul lui Messi au existat peste 300.000 de comentarii, iar imaginile au fost redistribuite de peste 600.000 de ori.

Ce avere are Messi

Messi e căsătorit cu Antonella Roccuzzo
Messi e căsătorit cu Antonella Roccuzzo

Potrivit Forbes, starul Argentinei a obținut 75 de milioane de dolari din fotbal în ultimul an. Doar salariul său de la Paris Saint-Germain valorează 35 de milioane de dolari anual.

Câștigurile lui Messi în afara terenului, de 55 de milioane de dolari în ultimul an, sunt depășite doar de tenismenul Roger Federer și de superstarul NBA LeBron James.  Potrivit Celebrity Net Worth, averea lui Messi se ridică la 600 de milioane de dolari.

Argentinienii au adus trofeul acasă

Momente de sărbătoare în Argentina. Marţi, la ora locală 2:23, aeronava companiei aeriene argentiniene care a transportat delegaţia Albiceleste de la Doha, avându-i în frunte pe preşedintele Federaţiei argentiniene de fotbal (AFA), Claudio Tapia, şi pe selecţionerul Lionel Scaloni, a aterizat pe Aeroportul Internaţional din Ezeiza, în provincia Buenos Aires. Căpitanul Messi a ieşit primul din avion, ţinând în mână preţiosul trofeu.

Argentina a învins Franța în finala Campionatului Mondial de fotbal din Qatar, după 120 de minute pline de dramatism, 4-3, după penaltyuri. A fost al treilea titlu obținut de sud-americani după succesele din 1978 și 1986.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net