Marius Șumudică, fără victorie în Turcia de două luni

Ultima actualizare:

Marius Șumudică a făcut mii de promisiuni când a preluat-o pe Yeni Malatyaspor, în urmă cu două luni. Echipa sa a încheiat anul pe ultimul loc în clasament.

Marius Șumudică a fost numit antrenor la Malatyaspor în octombrie (FOTO: Sportpictures)
Marius Șumudică a fost numit antrenor la Malatyaspor în octombrie (FOTO: Sportpictures)

Ultimul meci din 2021 a însemnat un nou eșec, al șaselea de când a preluat echipa. De data aceasta, formația antrenată de tehnicianul român a fost învinsă cu scorul de 2-0 de Fenerbahce, la Istanbul. Partida a contat pentru etapa a 19-a a Super Lig. Golurile au fost marcate de Novak în minutul 10 şi de Pelkas, în minutul 74, dar numai imprecizia adversarilor a făcut ca scorul să fie doar 2-0.

Dacă până acum după o înfrângere Marius Șumudică dădea vin ape arbitraj sau pe ”greaua moștenire”, plângându-se constant de lotul pe care e obligat că îl antreneze, de data aceasta el a părut resemnat. ”A fost un meci foarte dificil. Am întâlnit o echipă foarte puternică și a jucat mult mai bine decât noi. Noi am încercat să facem tot ce depindea de noi, dar nu am avut nici o șansă. Pe lângă diferența de valoare, Fenerbahce a avut o zi în plus de pregătire față de noi. Iar când joci constant cu aceiași 11-12 fotbalişti, e dificil să-i recuperezi la doar 48 de ore. Nu vreau să mai vorbesc. Nu vreau să mă plâng. Asta e echipa noastră, nu se poate compara cu Fenerbahce acum. Acesta e rezultatul normal”, a declarat Șumudică la finalul partidei.

De la numirea la Malatyaspor, la 14 octombrie, Marius Șumudică și-a condus echipa în 11 meciuri din campionat. Le-a câștigat pe primele două, iar de atunci, adică de la 22 octombrie, nu a mai bătut pe nimeni. Tocmai de aceea, presa turcă a pus victoriile pe seama muncii precedentului antrenor. Apoi, în ultimele două luni, Malatyaspor a înregistrat trei remize și șase înfrângeri, fanii fiind din ce în ce nemulțumiți de român. Acesta s-a apărat de fiecare dată, spunând că până în pauza de iarnă nu are ce să facă, pentru că a trebuit să lucreze cu jucătorii aleși de vechea conducere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net