Messi, „flancat” de polițiști ca să poată mânca la restaurant. Ce i s-a întâmplat

Lionel Messi a luat o pauză de la campionatul din Franța și s-a dus acasă, unde a stârnit vâlvă mare în jurul său. Proaspătul campion mondial, ajuns la 35 de ani, creează emulație oriunde ajunge, nefiind liniștit nici măcar când vrea să ia masa la un restaurant. 

Messi va juca primul meci la națională, după titlul de campion mondial (FOTO: Getty Images)
Messi va juca primul meci la națională, după titlul de campion mondial (FOTO: Getty Images)

Aflând de faptul că va fi prezent în locul respectiv, fanii argentinieni s-au înghesuit să-i vorbească idolului lor, restaurantul imediat fiind împânzit de iubitori ai starului sud-american. Susținătorii săi au încercat să facă poze cu Messi, să-i obțină autograful sau chiar să schimbe câteva cuvinte cu el, astfel încât polițiștii au intervenit și „l-au flancat” pe întreaga perioadă petrecută la restaurant. Întocmai cum a obișnuit, însă, argentinianul nu s-a arătat deloc deranjat de mulțimea care îl adula, zâmbind permanent și încercând să îi mulțumească pe fiecare dintre cei prezenți cu atenția sa.

Cerere uriașă de bilete pentru primul meci, după cucerirea titlului mondial 

Messi a ajuns din nou în Capitala Argentinei, urmând să evolueze în primul său meci la națională, după ce a cucerit Campionatul Mondial din Qatar. De altfel, fotbalistul a călătorit aici împreună cu soţia sa şi cei trei copii ai lor, alăturându-se centrului de pregătire al selecţionatei argentiniene. Echipa sa va disputa un meci amical contra celor din Panama și, așa cum era de așteptat, toate biletele s-au epuizat în nici două ore, 63.000 de oameni întrecându-se să fie prezenți pe arena unde se va afla Messi. Interesul a fost uriaș și din partea jurnaliștilor locului - Federația Argentiniană de Fotbal a dezvăluit că, pentru a sărbători practic titlul mondial cucerit în fața Franței, nu mai puțin de 150.000 de oameni au solicitat acreditări pentru a asista la acest amical, cu toate că numai 344 de locuri sunt rezervate jurnaliștilor pe stadionul pe care Argentina va disputa meciul. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net