Amenințare în stil mafiot: focuri de armă și ultimatum pentru Leo Messi

Ultima actualizare:

14 focuri de armă s-au auzit în apropierea unuia dintre magazinele deținute de familia extinsă a lui Lionel Messi, precum și un mesaj de amenințare, care a fost lăsat în urmă de niște indivizi puși pe harță.

Magazinul familiei soției lui Lionel Messi, avariat de gloanțe (FOTO: EPA)
Magazinul familiei soției lui Lionel Messi, avariat de gloanțe (FOTO: EPA)

„Messi, te așteptăm”, a fost scris pe ușa magazinului, adăugându-se „Javkin (n.r. Pablo Javkin, primarul) este și el un narco (n.r. om care conduce o grupare ce vinde droguri), nu va avea grijă de tine”. Replica primarului nu a întârziat, acesta criticând forțele de securitate, pentru că nu reușesc să combată eficient crima organizată, care în ultimii ani a crescut îngrijorător în importantul oraș-port, unde zeci de nave încarcă zilnic cantități uriașe de cereale. „Am vorbit (n.r. cu familia Roccuzzo, din parte soției lui Messi, care deține magazinul atacat) și sunt îngrijorați”, a declarat primarul din Rosario reporterilor în fața supermarketului atacat. De altfel, doi bărbați au fost surprinși pe motociclete, joi, în jurul ore locale 3.20, pe o stradă din zona magazinului, fiind acum căutați pentru zarva făcută. 

Incursiunea lui Messi în fotbal a pornit de la Rosario și, până să ajungă la Academia lui FC Barcelona, starul argentinian evolua la Academia lui Club Atletico Newell's Old Boys, a cărei bază sportivă se află în Rosario, Santa Fe. Amenințarea vine la scurt timp după apariția zvonurilor că starul argentinian ar putea reveni la echipa la care a început, după ce i se va fi încheiat contractul cu Paris Saint-Germain. Cotat de site-urile de specialitate la 50 de milioane de euro, Messi a ajuns la PSG, în august 2021 și înțelegerea sa expiră, în vara acestui an. Fotbalistul care a câștigat titlul mondial cu naționala Argentinei a ajuns la gruparea din Paris, după ce a jucat în 778 de meciuri în tricoul lui FC Barcelonei, formație la care a cunoscut faima mondială.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net