Mirel Rădoi, prezentat la noua sa echipă. Cu cine a semnat antrenorul român

Mirel Rădoi n-a pierdut timpul, după despărțirea de Al-Tai și, la abia o săptămână distanță, are deja un nou angajament în fotbal. După o serie de negocieri, tehnicianul în vârstă de 42 de ani s-a înțeles cu Al-Bataeh pentru funcția de antrenor în Emiratele Arabe Unite. Între timp, clubul a anunțat în mod oficial numirea lui Mirel Rădoi, apelând inclusiv la un mesaj în limba română. „‏Bun venit la Clubul Al-Bataeh”, a postat noua sa echipă. 

Mirel Rădoi a semnat cu o nouă echipă (FOTO: EPA)
Mirel Rădoi a semnat cu o nouă echipă (FOTO: EPA)

Doar câteva zile a stat antrenorul român pe bară, acum asumându-și un angajament într-un orășel la doar 70 de kilometri distanță de Dubai. Mirel Rădoi preia, astfel, o echipă care s-a luptat cu salvarea de la retrogradare, lucru izbândit: Al-Bataeh s-a clasat pe locul 12, primul care asigură rămânerea în campionat, la un singur punct distanță de pozițiile care duc în competiția secundă. 

V-a antrena un fost fotbalist de la FCSB

Noua grupare a lui Mirel Rădoi nu are vreun trofeu important în palmaresul său, valoarea aproximativă a lotului depășind cu puțin opt milioane de euro. Cel mai valoros fotbalist este portughezul João Novais, evaluat la un milion și jumătate de euro. În noua sa „aventură”, Mirel Rădoi îl va antrena și pe Artur Jorge, portughez care a trecut pe la FCSB, în sezonul 2017/2018.
„Cu siguranță nu vom bate pasul pe loc, pentru că avem și alte oferte, eu și staff-ul meu. Două din Emirate și una din Qatar. Aici, în Arabia Saudită, îți e mai ușor să lucrezi, pentru că de la anul vor fi opt jucători străini. În Emirate sunt cinci. Dar nu depinde doar de mine unde voi fi din vară, am mutat presiunea pe cluburi. Celor de aici, dar și celor care mă mai vor le-am dat lista cu jucătorii pe care mi-i doresc. Primul club care va face mutările, cu acela vom semna. Criteriul nu e financiar, ofertele pentru mine sunt cam pe-acolo, dar vreau să văd care e clubul mai serios în raport cu strategia, cu transferurile”, declarase antrenorul, potrivit „Gazeta Sporturilor”, la scurt timp după despărțirea de la Al-Tai.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net