CFR Cluj „se destramă”: 10 fotbaliști pe „lista neagră”, după ratarea titlului

Ultima actualizare:

Obișnuită să dețină supremația în fotbalul românesc, după ce a cucerit cinci titluri la rând în campionatul intern, CFR Cluj poate să mai spere să încheie stagiunea actuală doar pe locul trei - ultimul care duce în cupele europene și e de așteptat ca ardelenii să treacă printr-o reprimenire a lotului.

CFR Cluj (în alb) ratează titlul, pentru prima dată, în ultimii șase ani (FOTO: Sportpictures)
CFR Cluj (în alb) ratează titlul, pentru prima dată, în ultimii șase ani (FOTO: Sportpictures)

Soarta echipei pentru următorul sezon se va decide chiar în ultima etapă, duminică, urmând ca formația lui Dan Petrescu să înfrunte deja campioana din Superliga României, Farul Constanța, în vreme ce contracandidata la a treia poziție, CS Universitatea Craiova, va primi vizita lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Dacă ardelenii vor reuși să încheie pe locul trei, vor avea un baraj de disputat împotriva unei echipei din play-out, FC Voluntari sau FCU Craiova 1948.

Dan Petrescu, pe lista plecărilor?

Apoi, zvonurile indică o „revoluție” în rândul echipei: nu lipsesc nici ipotezele de reduceri salariale sau despărțirea de unii jucători. Potrivit „Prosport”, pe lista plecărilor s-ar afla Mihai Bordeianu, Cristian Bălgrădean, Alexandru Chipciu, Zé Gomes, Jean-Claude Billong, Karlo Bručić, Denis Kolinger, Sergiu Buș, Cătălin Itu și Gabriel Debeljuh. Speculațiile includ și o despărțire de Dan Petrescu, alimentate de faptul că tehnicianul în vârstă de 54 de ani nu a ratat nicio ocazie, în ultima vreme, în a-și spune nemulțumirile despre fotbalul românesc, arbitrajul fiind unul dintre cele mai dezbătute subiecte. „Eu ştiu că mai am un an de contract. Nu mi s-a spus ce se va întâmpla la vară. Dacă aş pleca de la CFR, aş pleca numai în străinătate, în niciun caz în România. Cred că la finalul sezonului mă voi întâlni cu patronul”, a comentat antrenorul, despre rumoarea stârnită față de eventuala lui plecare. Cu el pe banca tehnică, CFR Cluj a cucerit patru titluri de campioană a țării noastre, „Bursucul” având trei mandate la formația ardeleană. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Simona Halep jpg
alexia carutasu tragere la sorti jpg
Ştefan Radu FOTO SS Lazio
Halep jpg
Mikael Ymer, Getty jpg
Mirel Radoi, EPA jpg