Cum și-a motivat Hagi jucătorii, la pauza cu FCSB. Cuvintele care au adus titlul

Farul Constanța și-a adjudecat supremația în fotbalul românesc, după un meci la limită cu FCSB, în care echipa din Ovidiu s-a impus, duminică, scor 3-2. Totuși, la pauză, situația era tensionată, iar oaspeții conduceau cu 2-1. Atunci, Gheorghe Hagi a încercat să-și mobilizeze fotbaliștii la vestiar, potrivit relatărilor unuia dintre jucătorii sai, Dragoș Nedelcu. 

image

„A fost una dintre cele mai liniștite pauze, de când sunt eu la echipa asta. Ne-a zis să continuăm sfârșitul de repriză pe care l-am avut. Noi am intrat foarte bine în joc, după ce am luat cele două goluri. Mister a simțit, ne-a zis: «Continuți, că o să vină!». Asta ne-a spus. Farul n-avea această mentalitate, de a câștiga, de a lupta pentru astfel de lucruri, dar am demonstrat că suntem o echipă valoroasă. I-am bătut datorită faptului că am fost mai bine pregătiți fizic. I-am simțit slab fizic! Cei de la FCSB au jucători foarte buni, au echipă bună, nu știu de ce nu câștigă, am fost și eu acolo și nu știu. Dar eu le mulțumesc, m-am maturizat acolo și am devenit jucătorul care sunt azi”, a spus Dragoș Nedelcu, într-o intervenție la Digi Sport. 

CFR Cluj mai speră măcar la locul trei din Superliga României

Astfel, FCSB continuă perioada de „secetă”, fiind din nou doar vicecampioană, în vreme ce CFR Cluj, câștigătoarea din sezonul trecut, speră măcar să-și asigure locul trei din Superliga României, adică ultimul care duce către cupele europene. Formația lui Dan Petrescu are un avans de cinci puncte față de CS Universitatea Craiova, însă oltenii au un meci mai puțin disputat, programat luni, de la 20.30, împotriva lui Rapid. În ultima rundă, ardelenii se vor duela cu deja câștigătoarea noului titlu, Farul Constanța, acasă, în vreme ce CSU Craiova va primi vizita lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net