Neymar a pierdut un milion de euro la poker

Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști ai Planetei, brazilianul Neymar,  joacă activ la turnee de poker și nu se lasă descurajat de eventuale pierderi, chiar dacă pentru un om normal par de neconceput.

Neymar e și accidentat și cu un milion de euro mai sărac (FOTO: EPA)
Neymar e și accidentat și cu un milion de euro mai sărac (FOTO: EPA)

Cel mai recent, Neymar a risipit nu mai puțin de un milion de euro, în timpul unui joc de poker, transmis online. Brazilianul nu a fost nicidecum dezamăgit, ci mai curând amuzat, suma de bani nefiind una colosală pentru el, ci reprezentând venitul său pe o săptămână la Paris Saint-Germain. De altfel, reacția lui a devenit virală în scurt timp: cu „lacrimi” false, Neymar a început să plângă ironic, pe muzica filmului Titanic. 

Accidentat şi indisponibil până la finalul sezonului, Neymar apare tot mai des în contextul turneelor de poker, fiind un fan declarat al acestora, ceea ce nu a întârziat să îi aducă o serie de critici și comentarii. Evaluat de site-urile de specialitate la 70 de milioane de euro, sud-americanul îmbracă tricoul lui PSG din anul 2017, când a lăsat în urmă FC Barcelona, contractul său cu campioana Franței fiind valabil până în vara lui 2025. Totuși, în materie de realizări, PSG cu greu se poate plânge, dat fiind faptul că Neymar are 118 de goluri și 77 de pase decisive, reușite în 173 de meciuri. 
Deocamdată, însă, Neymar stă departe de terenul de fotbal, după accidentarea din meciul cu Lille, din Ligue 1, când a părăsit terenul pe targă. Atunci, fotbalistul s-a lovit chiar la piciorul care i-a pus probleme și la Campionatul Mondial din Qatar - internaționalul brazilian s-a accidentat în primul meci, împotriva Serbiei și a fost nevoit să stea pe margine, în următoarele două partide. După accidentarea din campionatul francez, Neymar a suferit o operație de recuperare a ligamentelor, perioada sa de recuperare fiind de trei luni, ceea ce ar însemna că nu ar mai evolua deloc în sezonul curent. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Trabzonspor Fenerbahce (EPA) jpg
Aryna Sabalenka (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net